Secretaresse op afstand inhuren

Het inhuren van een goede secretaresse is goud waard. Deze rechterhand en multitasker zorgt ervoor dat de boel rolletjes loopt. Ben je op zoek naar professionele ondersteuning, zonder de noodzaak van extra kantoorruimte of de kosten van een vaste medewerker? Dan is een secretaresse op afstand precies wat jij nodig hebt.
Secretariële ondersteuning door een Virtueel Assistent van Moneypenny

Het secretaressevak verandert

Het taakgebied van een secretaresse verandert snel. Persoonlijke ontmoetingen worden schaarser en slimme software neemt steeds meer taken over. Flexibiliteit, bereikbaarheid en kennis van ICT-toepassingen zijn cruciaal, waardoor het vak van secretaresse steeds complexer wordt.

Bij Moneypenny begrijpen we de uitdagingen waarmee moderne bedrijven worden geconfronteerd. Daarom bieden wij een oplossing: het inhuren van een secretaresse op afstand. Onze virtuele secretaresses zijn goed thuis in verschillende ICT-toepassingen en software die worden gebruikt voor administratieve taken.

Of het nu gaat om het beheren van jouw agenda, het coördineren van projecten, het organiseren van zakelijke reizen, of het verzorgen van klantenservice, onze virtuele secretaresses zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden om jou te ondersteunen.

Direct contact opnemen

Waarom een secretaresse van Moneypenny?

  • Flexibiliteit: Een secretaresse op afstand biedt flexibiliteit in termen van werktijden en beschikbaarheid. Ze is dagelijks beschikbaar om taken uit te voeren, omdat ze op afstand werkt. Dit is vooral handig voor bedrijven met variabele werkuren of internationale klanten.
  • Kostenbesparing: Het inhuren van een secretaresse op afstand kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren in vergelijking met het hebben van een secretaresse op locatie. Er zijn geen overheadkosten zoals kantoorruimte, apparatuur of extra voorzieningen nodig. Bovendien betaal je alleen voor de gewerkte uren.
  • Efficiëntie: Onze virtuele secretaresses zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in hun vakgebied. Door hun expertise kunnen ze taken efficiënt afhandelen, waardoor jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.
  • Op- en afschalen: Of je nu eenmalige ondersteuning nodig hebt voor een project of langdurige assistentie op regelmatige basis, een secretaresse op afstand biedt de flexibiliteit om op en af te schalen afhankelijk van jouw behoeften. Met onze flexibele urenbundels betaal je alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Hoe werkt het?

Moneypenny regelt alles: de selectie, de matching en de begeleiding van alle benodigde secretaresses of assistenten. Wij hebben altijd wel een of meerdere VA’s paraat, voor hoe kort of hoe lang je ze ook nodig hebt. In een persoonlijk gesprek helpen we je de beste keuze te maken uit onze verschillende abonnementsvormen.

Wil je ook andere taken bij ons beleggen? Geen punt! Wij kunnen jou bijvoorbeeld ook ondersteunen bij het bijwerken van de financiële administratie, online marketing, projectmanagement en nog veel meer. Bekijk de meest gangbare VA taken die we aanbieden.

Meer weten? Neem contact op met Moneypenny. Na een vrijblijvende intake zoeken wij de juiste secretaresse voor jou.

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!