Interview met virtueel assistent Linda over de workation in Moraira

“Ondanks dat je toch heel wat uurtjes maakt, kom ik hier helemaal tot rust. Ik heb lekker veel kunnen zien en heerlijk gegeten samen met collega’s.”

Wij stelden een paar korte vragen aan VA Linda over de workation in Moraira, Spanje. Voor Linda voelde het als een vakantie, terwijl ze weldegelijk heeft gewerkt. Wat een andere omgeving en setting wel niet met je gesteldheid kan doen. Reden genoeg om nog eens een Moneypenny workation te organiseren! 

Door Willemijn
Op 20 april 2023
Ontmoet onze VA's
VA Linda vertelt over haar ervaring van de workation in Moraira.

Wat waren je verwachtingen van de workation? 

Ik had voor mijzelf een duidelijk doel voor ogen. Aan de ene kant lekker werken in het Spaanse zonnetje en contact maken met collega’s. Daarnaast houd ik ook van fotografie en heb ik mijn camera meegenomen op deze mooie reis. Valencia ontdekken was mijn enige doel voor in mijn vrije tijd. Dat is ook zeker gelukt. Naast Valencia heb ik ook nog Moraira zelf, Altea en Denia kunnen ontdekken. Omdat ik een eigen auto had gehuurd was ik lekker onafhankelijk. Toch ben ik achteraf maar twee keer zelf op pad geweest, omdat het veel te gezellig was met mijn medebewoners! 

Wat vind je het leukste? 

Oei, dat is een moeilijke vraag. Het contact met collega’s, het lekkere eten, het mooie weer en de prachtige omgeving. Ondertussen heb ik ook nog de nodige uurtjes gewerkt, maar met de vrijheid die je hier hebt, voelt dat helemaal niet als werk. 

Hoe was de balans tussen werken en vrije tijd? 

Vooraf had ik wel wat ruimte gemaakt in mijn agenda, doordat ik vooruitgewerkt heb op bepaalde opdrachten. Zo kon ik nog meer genieten van deze mooie omgeving. Al met al heb ik genoeg kunnen werken zonder dat het chillen en sightseeing in gevaar kwamen. Ik vond het heerlijk. In de ochtend vroeg op; rond half 8 achter mijn laptop te zitten om dan in de middag op tijd te stoppen en lekker te genieten. 

Zou je nog een keer gaan en een workation aan anderen aanraden? 

Ja, ik zou zeker nog een keer gaan én ik zou het iedereen aanraden. Ondanks dat je toch heel wat uurtjes maakt, kom ik hier helemaal tot rust. Ik heb lekker veel kunnen zien en samen met collega’s heerlijk gegeten. Wat wil je nog meer? 

Meer weten? 

Zou je ook als virtueel assistent aan de slag willen gaan bij Moneypenny? Check dan deze pagina. Ben je ondernemer en zou je graag met een Virtuele Assistent aan de slag willen gaan? Plan dan een vrijblijvende afspraak in of lees hier meer over het inschakelen van een virtueel assistent.

Wil jij ook een virtueel assistent inschakelen?

Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem direct contact op met Marianne Sturman via 06-51222840. Je mag ook een vrijblijvende afspraak plannen.

Meer uit onze kennisbank

Meer continuïteit met een flexibel secretariaat
12 juli 2024 Blog

Social media ondersteuning

Een sterke online aanwezigheid is belangrijk voor het succes van elk bedrijf. Social media speelt… Lees verder
Virtueel Assistent Quita aan het werk voor haar opdrachtgevers van Moneypenny
11 juli 2024 Blog

Rechterhand nodig? Management ondersteuning door Moneypenny

Het fijne gevoel wanneer je dacht iets te zijn vergeten, maar je managementondersteuner alles gewoon… Lees verder
nieuwsbrief-moneypenny
1 juli 2024 In de media

Nieuwsbrief juni/juli 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!