Geef het gedoe van agendabeheer uit handen

Het plannen van afspraken lijkt vaak een eenvoudige klus, totdat je in de wirwar van agenda’s en beschikbaarheden terechtkomt. Voor ondernemers en managers is agendabeheer een van die taken die veel meer tijd en moeite kost dan verwacht. Maar wat als je die last nu kunt afschuiven naar professionals, terwijl je zelf de controle behoudt? Met onze VA service kan je (complex) agendabeheer gemakkelijk uitbesteden.

Op 10 april 2024
Samenwerken met je VA
complex agendabeheer

Wat is agendabeheer en waarom kost het zoveel tijd?

Agendabeheer omvat het organiseren en plannen van afspraken en taken in een agenda. Dit kan variëren van het inplannen van zakelijke vergaderingen, afspraken met klanten, telefonische vergaderingen, tot persoonlijke afspraken zoals tandartsbezoeken of sociale evenementen. Agendabeheer is een tijdrovende klus waar veel bij komt kijken, zoals het coördineren van de beschikbaarheid van alle betrokken partijen, het opvolgen van afspraken, het regelen van locaties en het verzetten van afspraken indien nodig.

Agendabeheer wordt pas echt complex wanneer meerdere mensen betrokken zijn bij een afspraak. Het kost dan al snel veel tijd en moeite om ieders beschikbaarheid te coördineren en een geschikt tijdstip te vinden.

En laten we eerlijk zijn, is het plannen van afspraken werkelijk de beste manier om jouw tijd te besteden? Het zal dan ook geen verrassing voor je zijn dat agendabeheer met stip op 1 staat als taak is die onze klanten graag aan de Moneypenny-VA’s uitbesteden. Een dienst die wij graag verlenen!

Jouw agenda in vakkundige handen met een Moneypenny-VA

Stel je voor dat je het plannen van afspraken kunt uitbesteden aan een professional? Deze professional zorgt ervoor dat jouw agenda naadloos wordt gevuld met waardevolle ontmoetingen en geen enkele kostbare minuut verloren gaat.

Met een van onze flexibele VA-abonnementen nemen we deze last van je schouders op een slimme en laagdrempelige manier. Een van onze ervaren VA’s staat klaar om jouw agendabeheer tot in de puntjes te regelen.

Nóg slimmer werken met afspraken app Calendly

We hebben zelfs een handige oplossing bedacht om jouw agenda te koppelen aan afspraken app Calendly. Zo kunnen we jouw beschikbaarheid direct zien en afspraken voor je inplannen. Agendabeheer zonder gedoe. Bovendien kun je de boekingslink ook delen met anderen, zodat zij gemakkelijk afspraken kunnen inplannen zonder jou lastig te vallen.

Efficiënt agendabeheer: vraag nu meer info aan

Klinkt dit als een oplossing die jouw leven een stuk eenvoudiger zou maken? Neem contact met ons op en ontdek hoe jij je efficiëntie kunt verbeteren met Moneypenny.

Vraag hier meer info aan
Benieuwd wat Moneypenny voor jou kan betekenen?

Maak digitaal kennis en stel al je vragen. Of lees meer over onze VA-service.

Meer uit onze kennisbank

Meer continuïteit met een flexibel secretariaat
12 juli 2024 Blog

Social media ondersteuning

Een sterke online aanwezigheid is belangrijk voor het succes van elk bedrijf. Social media speelt… Lees verder
Virtueel Assistent Quita aan het werk voor haar opdrachtgevers van Moneypenny
11 juli 2024 Blog

Rechterhand nodig? Management ondersteuning door Moneypenny

Het fijne gevoel wanneer je dacht iets te zijn vergeten, maar je managementondersteuner alles gewoon… Lees verder
nieuwsbrief-moneypenny
1 juli 2024 In de media

Nieuwsbrief juni/juli 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!