Social media ondersteuning

Een sterke online aanwezigheid is belangrijk voor het succes van elk bedrijf. Social media speelt hierbij een centrale rol. Het biedt mogelijkheden om met (potentiële) klanten te communiceren, merkbekendheid te genereren en leads te verzamelen. Echter, het managen van diverse social media kanalen kost veel tijd en energie. Laat staan als je hier niet gespecialiseerd bent.

Op 12 juli 2024
Blog
Meer continuïteit met een flexibel secretariaat

Haal de druk van jouw schouders

Geen goede werk/prive balans? Heb je net te weinig uren in een dag? Blijven er steeds taken liggen waar je niet aan toe komt? Heb je al eens aan een virtual assistant social media gedacht? Met Moneypenny’s social media ondersteuning haal je dé oplossing in huis. Onze ervaren virtual assistants nemen al het tijdrovende werk uit handen, zodat jij je kunt focussen op waar je écht goed in bent: je core business EN je houdt een goede werk/prive balans. Heel belangrijk!

Wat kan Moneypenny voor jou betekenen?

Moneypenny biedt een breed scala aan social media support diensten, op maat gemaakt voor jouw behoeften. Denk hierbij aan:

  • Content creatie: We schrijven pakkende en engaging content die past bij jouw doelgroep en merkidentiteit.
  • Publicatieplanning: We plannen en publiceren je content op de juiste momenten op de juiste kanalen.
  • Community management: We beantwoorden vragen, reageren op reacties en onderhouden de interactie met jouw volgers.
  • Analyse & rapportage: We monitoren de prestaties van jouw social media kanalen en voorzien je van waardevolle inzichten.

Hoe Moneypenny jou kan helpen:

Het onderhouden van je social media kanalen kost gewoon tijd en inzet. Tijd en inzet die jij misschien momenteel niet hebt. Moneypenny levert voor elke klus de perfecte virtual assistant social media, ook op het gebied van social media ondersteuning en marketingondersteuning. Wij koppelen jou aan een VA die perfect past bij jouw behoeften. Met onze jarenlange ervaring weten wij snel de juiste virtual assistant te vinden, waardoor jij binnen een week ondersteuning hebt. En dat kan al vanaf 8 uurtjes per maand. Uiteraard kun je deze uren samen met jouw virtual assistant afstemmen, waardoor je deze helemaal in kunt zetten waar en wanneer jij deze nodig hebt. En gaat jouw vaste virtual assistant op vakantie? Geen probleem, wij regelen een vervanger die dezelfde kwaliteit levert.

Virtual assistant social media: op afstand

Onze virtual assistants werken op afstand. Dat betekent dat zij jou overal kunnen ondersteunen. Ondanks dat zij op afstand werken, zul je regelmatig contact onderhouden met jouw virtual assistant en snel kunnen schakelen. Heb je nog geen ervaring met het werken op afstand? Wij helpen jou bij het vormgeven van een samenwerking op afstand.

Vergroot jouw online zichtbaarheid met een VA!

Maak een afspraak! In een verkennend gesprek bespreken we jouw wensen. Welke taken wil je uitbesteden? Wat zijn je verwachtingen? Welke tools gebruik je? Op basis van jouw input maken wij een voorstel op maat. Zeg je ‘ja’ tegen ons voorstel? Dan regelen wij de virtual assistant. Is er een klik? Dan kan onze virtual assistant gelijk voor jou aan het werk.

Wil je meer weten over onze social media ondersteuning? Of wil je meer weten over onze Virtual Assistance? Bekijk dan alle mogelijkheden virtual assistant van Moneypenny.

Met Moneypenny geef je jouw business een boost!

Meer uit onze kennisbank

Opdrachtgever Moneypenny: Interview met Martin ten Hove van Team IKO
26 september 2024 Succesverhalen

Alles verloopt vlekkeloos bij Team IKO-X2O dankzij de flexibele kracht van Moneypenny

“Vanaf dag één bleek het een perfecte match te zijn en merkten we al hoeveel het werk van VA… Lees verder
Moneypenny blog: 5 tips voor een succesvolle samenwerking op afstand met een virtueel assistent
19 september 2024 Blog

5 tips voor een succesvolle samenwerking op afstand met een virtueel assistent

Samenwerken met een virtueel assistent (VA) biedt veel voordelen, maar hoe zorg je ervoor dat deze… Lees verder
Moneypenny Virtueel Assistent Annet
18 september 2024 Ontmoet onze VA's

VA Annet denkt proactief mee met de opdrachtgever

“Ik ben niet bang om suggesties te doen, ook als dat soms een andere aanpak vereist.”  Wij… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!