Online assistent

Een online assistent helpt jou bij allerlei taken die perfect op afstand kunnen worden uitgevoerd. Je wordt volledig ontzorgd, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is voor het bedrijf. Ontdek de mogelijkheden van een digitale assistent bij Moneypenny!
Jouw eigen online assistent voor digitale ondersteuning bij diverse taken.

Het gemak van een online assistent

Onze online assistenten staan voor je klaar om een breed scala aan online taken uit handen te nemen. Dat is het gemak van Moneypenny. Wij leveren voor elke klus de juiste professional. Zo weet je zeker dat er een samenwerking ontstaat waar jij echt wat aan hebt!

Onze assistenten werken volledig op afstand, zijn flexibel en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om taken efficiënt en professioneel uit te voeren. En zijn de beoogde taken erg divers? Dan selecteren we speciaal voor jou een combinatie van flexibele talenten voor je in onze poule van virtual assistants.

Direct contact opnemen

Welke taken kunnen wij oppakken?

Een online assistent van Moneypenny kan allerlei praktische taken van je overnemen waar jij je liever niet mee bezig houdt of juist niet aan toe komt. Hierbij kun je denken aan ondersteuning bij de volgende taken:

  • Administratie bijwerken
  • Klantenservice en contact
  • Plannen van afspraken
  • Vergaderingen organiseren
  • Social media bijhouden
  • Teksten en blogs schrijven
  • En nog veel meer…

Kortom, jouw digitale assistent is breed inzetbaar bij uiteenlopende administratieve, financiële, secretariële en commerciële taken. Bekijk ons overzicht van alle taken.

Werkwijze en continuïteitsgarantie

Bij Moneypenny zorgen we voor een perfecte match tussen jou en een digitale assistent. We selecteren iemand die precies past bij wat jij nodig hebt en wilt. Na de selectie is er een kennismakingsgesprek, waarbij het belangrijk is dat beide partijen enthousiast zijn. Als het klikt, maken we duidelijke afspraken over communicatie, werktijden, beschikbaarheid en de taken die uitgevoerd moeten worden.

Onze online toppers zijn flexibel en werken vanuit hun eigen huis. Een groot voordeel van werken met een bureau als Moneypenny is dat er altijd sprake is van continuïteit, ook als er een assistent op vakantie is of ziek wordt. Je krijgt dus altijd dezelfde kwalitatieve dienstverlening.

Maak kennis met jouw online assistent

Moneypenny biedt ondersteuning vanaf 6 uur per maand met flexibele abonnementen tegen scherpe tarieven. Weet je niet zeker hoeveel uren je nodig hebt? Geen zorgen, wij helpen je de ideale keuze te maken en je kunt altijd je pakket aanpassen, of dat nu meer of minder uren betekent. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Binnen een week kun je al aan de slag met een superefficiënte digital assistant van Moneypenny, die naast secretariële en administratieve ondersteuning ook kan helpen met sales support, projectmanagement en vele andere taken.

Voor meer informatie over onze diensten, bezoek de VA-pagina op onze website.

Overzicht abonnementen

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!