Slimmer werken – Vocus.io

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren dat wij hier experts in zijn. Het is de essentie van ons bestaan. Omdat we ervan overtuigd zijn dat onze kennis gedeeld moet worden, geven wij elke maand een tip om slimmer te werken. Deze maand vertellen we je meer over Vocus.io, een productiviteitsuitbreiding voor Gmail, met functies zoals emailtracering en geautomatiseerde follow-ups.

Op 1 april 2021
Samenwerken met je VA

Bereik het maximale met jouw e-mails

E-mailcampagnes personaliseren, e-mails traceren en automatisch opvolgen, afspraken plannen, Gmail synchroniseren met jouw CRM en samenwerken met jouw team. Dit zijn in het kort de mogelijkheden met Vocus.io. Een handig platform met 3 verschillende producten die je kan integreren met Gmail, G Suite, Zoom, Hubspot, Zapier, Salesforce en meer. Laten we ook maar meteen het belangrijkste minpunt van deze tool benoemen, het functioneert alleen in de Chrome-browser.

Maar gebruik jij Gmail zakelijk en werk je in Chrome? Lees dan hieronder meer over de 3 producten die het platform Vocus.io aanbiedt.

Inbox

Wanneer je Vocus.io hebt geïntegreerd met Gmail kun je per ontvanger traceren hoe vaak jouw email wordt geopend en hoe vaak er op links in jouw email wordt geklikt. Zelfs het automatisch opvolgen van e-mails, herinneringen instellen en templates delen met jouw team behoren tot de mogelijkheden. Dit gaat jou en jouw VA zeker tijd besparen.

Calendar

Heen en weer mailen voor een afspraak? Eindeloos de agenda’s naast elkaar leggen? Integreer Vocus.io met jouw agenda en stel beschikbaarheidsregels in. Creëer jouw persoonlijke pagina en geef anderen de mogelijkheid om een afspraak in jouw agenda te boeken. Vocus.io leest jouw beschikbaarheid uit meerdere kalenders, bijvoorbeeld privé en zakelijk, maar synchroniseert ook met de kalenders van collega’s of het hele team. Zo wordt het plannen van afspraken een eitje voor jouw VA.

Campaigns

Makkelijk gepersonaliseerde campagnes opzetten, met Campaigns kun je honderden gepersonaliseerde e-mails verzenden met slechts een paar klikken. Of het nu gaat om een ​​eenvoudig eenmalig bericht of een gecompliceerde campagne met meerdere opvolgende e-mails met bijlagen, je kan ze in een mum van tijd lanceren. De berichten worden verzonden vanuit jouw naam en e-mailadres, alsof je ze handmatig hebt verzonden.

Een andere functie van dit product is het opvolgen van berichten. Je kunt een reeks “vriendelijke herinneringen” maken die naar niet-reagerende leads worden verzonden op een door jou opgegeven datum en tijd, totdat je een antwoord krijgt. Dit verdubbelt onmiddellijk het responspercentage.

Gratis uitproberen

Je mag Vocus.io 30 dagen gratis uitproberen. Ben je tevreden, dan kan je voor $5 per maand het ‘Basic’ pakket aanschaffen en gebruik maken van de Inbox en Calendar functie. Wil je ook gebruik maken van de Campaigns tool dan kan je opschalen naar het ‘Starter’ pakket voor $10 per maand. Je kan maandelijks opzeggen en voor de verandering heb je eens geen creditcard nodig voor de aanschaf. Meer informatie vind je op vocus.io.

Kortom, met Vocus.io haal jij het maximale uit jouw e-mails. Het kan jou tijd besparen met het opstellen van e-mails, versturen van reminders en afspraken plannen. Zo blijft er meer tijd over voor andere taken. Heb je hulp nodig bij het instellen van dit systeem? Een technisch VA van Moneypenny kan dit voor je regelen.

Meer uit onze kennisbank

nieuwsbrief-moneypenny
28 mei 2024 In de media

Nieuwsbrief mei 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
Moneypenny interviewt opdrachtgever Jellie van Kunstgebit aan Huis
22 mei 2024 Succesverhalen

Kunstgebit aan Huis gaat virtueel met Moneypenny

“Bonnie handelt snel en is communicatief sterk, waardoor ik een goed beeld heb van de status van… Lees verder
personal assistant achter computerscherm
14 mei 2024 Blog

Wat is een personal assistant?

Een Personal Assistant (PA) is meer dan alleen een rechterhand binnen een organisatie. Naast het… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!