Slimmer werken met Typeform

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren dat wij hier experts in zijn. Het is de essentie van ons bestaan. Omdat we ervan overtuigd zijn dat onze kennis gedeeld moet worden, geven wij elke maand een tip om slimmer te werken. Deze maand vertelt onze virtuele assistent Margot je meer over Typeform, een tool waarmee je eenvoudig gebruiksvriendelijke formulieren maakt.

Door Maartje
Op 1 augustus 2022
Samenwerken met je VA
Slimmer werken met een virtueel assistent en Typeform

Wat is Typeform?

Online formulieren zijn er in allerlei vormen en maten. Denk aan formulieren voor registratie, onderzoek, feedback, bestellingen, polls of om leads vast te leggen. Het is een laagdrempelige manier om informatie te ontvangen op een gebruiksvriendelijke wijze. Typeform is een online tool waarbij je dergelijke standalone formulieren makkelijk kunt maken en op je website kan plaatsen.

De functionaliteiten

Met Typeform kun je net zoals bij Google Forms of Gravity Forms een formulier maken om input te verzamelen van de doelgroep. Concreet houdt dat in dat je:

  • Formulieren kunt maken
  • Diverse type vragen kunt instellen
  • Het design zelf kunt bepalen of start vanaf een template
  • Resultaten kunt bekijken
  • Het formulier kunt integreren op een website
  • Het formulier kunt delen op social media
  • Een koppeling met bijvoorbeeld Google Spreadsheets of Mailchimp kunt maken.

Slimmer (samen)werken met Typeform

Typeform maakt het mogelijk om snel en efficiënt informatie in te winnen bij je doelgroep. Onze Virtuele Assistenten gebruiken de tool regelmatig voor onze klanten om bijvoorbeeld een korte poll uit te zetten. Wat maakt Typeform anders dan andere formulier tools? Dat is het design. De tool is zo ontwikkeld dat het formulier er meteen anders uitziet en daardoor de gebruikerservaring minder statisch is. Ook kun je het gemakkelijk toepassen in verschillende webdesigns.

Onze ervaring met Typeform

Wat heel prettig is aan Typeform is de eenvoudige en gebruiksvriendelijke basis van de tool. Na het aanmaken van een account, volg je de stappen die het programma je geeft en heb je heel snel een formulier gereed. De tool is erg laagdrempelig, er is geen technische kennis vereist.

Wat kost het?

Er is een gratis proefversie om te kijken of Typeform bij je past. Wil je Typeform blijven gebruiken dan zijn er 3 verschillende abonnementsvormen. Het goedkoopste abonnement is 21 euro per maand, het duurste is 75 euro per maand. Voor meer details en prijzen kijk je op de website van Typeform.

 

Wat mij (en mijn collega’s) betreft is het zeker de moeite waard om te kijken of jij met deze tool slimmer kan werken. Wil je meer weten? Ga dan naar de website van Typeform. Wil jij hulp bij het maken van formulieren? Wij helpen je graag aan een eigen virtuele assistent!

 

* Moneypenny heeft geen enkel zakelijk belang bij deze tool. Het zijn tools en diensten waar wij van onder de indruk zijn, die het slimmer werken stimuleren en die wij daarom het delen waard vinden. Vanzelfsprekend kunnen onze Virtuele Assistenten ondersteunen bij het invoeren of toepassen van zo’n tool of dienst.

Wil jij ook slimmer werken met een virtueel assistent van Moneypenny?

Ontdek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek.

Meer uit onze kennisbank

nieuwsbrief-moneypenny
28 mei 2024 In de media

Nieuwsbrief mei 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
Moneypenny interviewt opdrachtgever Jellie van Kunstgebit aan Huis
22 mei 2024 Succesverhalen

Kunstgebit aan Huis gaat virtueel met Moneypenny

“Bonnie handelt snel en is communicatief sterk, waardoor ik een goed beeld heb van de status van… Lees verder
personal assistant achter computerscherm
14 mei 2024 Blog

Wat is een personal assistant?

Een Personal Assistant (PA) is meer dan alleen een rechterhand binnen een organisatie. Naast het… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!