Slimmer werken: laat jouw VA Calendly integreren

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren dat wij hier experts in zijn. Het is de essentie van ons bestaan. Omdat we ervan overtuigd zijn dat onze kennis gedeeld moet worden, geven wij elke maand een tip om slimmer te werken. Deze maand vertellen we je meer over Calendly, de planningstool voor afspraken.

Door Margot van Veelen
Op 1 februari 2021
Samenwerken met je VA

Eenvoudig online afspraken inplannen met Calendly

Afspraken maken kan best een uitdaging zijn; verschillende agenda’s matchen, heen en weer mailen, tijdzones in de gaten houden, onze Virtual Assistants zijn er inmiddels experts in. Maar het kan efficiënter met Calendly en dit gaat jouw VA tijd besparen, waardoor jij meer taken kan uitbesteden en nog meer kan focussen op waar jij goed in bent.

Wij zijn erg gecharmeerd van Calendly. Vooral omdat het de mogelijkheid biedt om zowel individuele afspraken als groepsmeetings, webinars en trainingen te plannen. Hoe het werkt? Wat ons betreft is het niet ingewikkeld.

Je koppelt je agenda aan Calendly en stelt afspraaktypes en regels in. Daarna kun je de link delen of de tool integreren op de website. Nu kunnen er afspraken gepland worden in jouw agenda, wanneer het jou uitkomt en zonder dat jij of jouw VA daar veel tijd aan kwijt is.

Wij zijn ervan overtuigd dat Calendly jou of jouw Virtueel Assistent kan helpen om slimmer te werken. Natuurlijk kan jouw VA deze tool voor jou opzetten en beheren, waarna hij of zij nóg meer werk voor jou kan verzetten. Slim toch?!

Slimmer werken met een VA? Plan een afspraak

Maak hier een afspraak met Marianne en zij vertelt je er alles over. Kan je meteen zien hoe Calendly in de praktijk werkt.

* Moneypenny heeft geen enkel zakelijk belang bij deze tool. Het zijn tools en diensten waar wij van onder de indruk zijn, die het slimmer werken stimuleren en die wij daarom het delen waard vinden. Vanzelfsprekend kunnen onze Virtuele Assistenten ondersteunen bij het invoeren of toepassen van zo’n tool of dienst.

Meer uit onze kennisbank

VA Fleur vertelt waarom zij een echte Moneypenny-VA is.
15 februari 2024 Ontdek onze VA's

VA Fleur vertelt waarom zij een echte Moneypenny-VA is

“Het is voor mij belangrijk om de doelen van mijn opdrachtgevers helder voor ogen te hebben, zodat… Lees verder
Roger van New Finance ontdekt de voordelen van een VA bureau.
8 februari 2024 Succesverhalen

Roger over de voordelen van een VA-bureau

“Bovendien heeft Moneypenny VA’s die van alle markten thuis zijn, met allerlei verschillende… Lees verder
VA bureau inschakelen: 5 essentiële tips
5 februari 2024 Blog

VA bureau inschakelen: 5 essentiële tips

Je hebt de knoop doorgehakt en besloten om met een virtueel assistent samen te werken. Maar hoe vind… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!