Slimmer werken – Basecamp

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren dat wij hier experts in zijn. Het is de essentie van ons bestaan. Omdat we ervan overtuigd zijn dat onze kennis gedeeld moet worden, geven wij elke maand een tip om slimmer te werken. Deze maand vertellen we je meer over Basecamp, een handige tool voor projectmanagement.

Op 2 juni 2021
Samenwerken met je VA

Hoe werkt Basecamp?

Basecamp is ontworpen om projecten te managen. Werk jij niet op projectbasis? Dan kan het nog steeds een nuttige tool zijn. Je kunt je werk namelijk ook verdelen naar onderwerp, vakgebied of per team. Basecamp zorgt ervoor dat je alle informatie zoals documenten, bestanden, taken, deadlines en meer bij de hand hebt.

Ontwerp op maat

In elk project vind je tools om samen te werken; prikborden, taken, schema’s, documenten, bestandsopslag, realtime groepschat en automatische incheckvragen. Het ontwerp van jouw projecten kan je helemaal aanpassen op jouw wensen en behoeftes. Je kunt ze hernoemen, teamleden uitnodigen of tools van derden integreren.

Iedereen op de hoogte

Een essentieel onderdeel van elk project is het informeren van mensen, zodat er niets blijft liggen en iedereen weet wat hij moet doen. Door alle informatie te centraliseren is iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, wijzigingen en taken. Taken kun je toewijzen aan teamleden en indien nodig een deadline meegeven.

Kosten

Hier houden we van; een tool waarbij je niet voor elke user bijbetaalt. Basecamp biedt 2 verschillende pakketten aan. Het Personal plan is gratis en bedoeld voor persoonlijke projecten, studenten, freelancers, families en andere lichte gebruikers. In dit pakket kun je 3 projecten aanmaken en 20 gebruikers toevoegen. Het Business plan geeft je alles wat Basecamp te bieden heeft; ongelimiteerde projecten en gebruikers, 500GB opslag, team projecten, projecttemplates en meer. Je mag het pakket 30 dagen gratis uitproberen. Wil je daarna Basecamp blijven gebruiken dan betaal je $99 per maand.

Wat ons betreft is het zeker de moeite waard om te kijken of jij met deze tool effectiever, efficiënter en slimmer kan werken. Wil je meer weten of de tool 30 dagen gratis uitproberen? Ga dan naar de website van Basecamp. Natuurlijk zet jij jouw VA in om Basecamp op te starten en de mogelijkheden te verkennen.

Wil jij ook slimmer werken met een VA? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak hier een afspraak met Marianne en zij vertelt je er alles over.

 

* Moneypenny heeft geen enkel zakelijk belang bij deze tool. Het zijn tools en diensten waar wij van onder de indruk zijn, die het slimmer werken stimuleren en die wij daarom het delen waard vinden. Vanzelfsprekend kunnen onze Virtuele Assistenten ondersteunen bij het invoeren of toepassen van zo’n tool of dienst.

Meer uit onze kennisbank

nieuwsbrief-moneypenny
28 mei 2024 In de media

Nieuwsbrief mei 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
Moneypenny interviewt opdrachtgever Jellie van Kunstgebit aan Huis
22 mei 2024 Succesverhalen

Kunstgebit aan Huis gaat virtueel met Moneypenny

“Bonnie handelt snel en is communicatief sterk, waardoor ik een goed beeld heb van de status van… Lees verder
personal assistant achter computerscherm
14 mei 2024 Blog

Wat is een personal assistant?

Een Personal Assistant (PA) is meer dan alleen een rechterhand binnen een organisatie. Naast het… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!