Kunstgebit aan Huis gaat virtueel met Moneypenny

“Bonnie handelt snel en is communicatief sterk, waardoor ik een goed beeld heb van de status van haar werkzaamheden en me nooit zorgen maak.”

Jellie, van Kunstgebit aan Huis, gaat langs bij ouderen thuis om bij hen een kunstgebit aan te meten. Zelf ontkomt Jellie er niet aan om vooral fysieke werkzaamheden te verrichten. Toch maakt ze graag gebruik van de virtuele diensten van Moneypenny. In dit interview lees je met welke taken VA Bonnie haar zoal ondersteunt en hoe Jellie deze samenwerking op afstand ervaart.

Door Willemijn
Op 22 mei 2024
Succesverhalen
Moneypenny interviewt opdrachtgever Jellie van Kunstgebit aan Huis

Jellie, vertel eens meer over jezelf en Kunstgebit aan Huis?

Mijn pad richting Kunstgebit aan Huis begon al in mijn jeugd, waar ik veel tijd doorbracht met mijn grootouders in Friesland. Naarmate de tijd verstreek werd de mobiliteit minder en kregen ze hulp van de thuiszorg. In die tijd werd ook hartverscheurend duidelijk welke zorg je niet meer kunt krijgen wanneer je je huis (bijna) niet uit kunt komen. Zelf werkte ik op dat moment al in de tandtechniek. Zodoende begon toentertijd het idee te ontstaan dat ik graag iets wilde betekenen voor mensen die niet meer de deur uit kunnen voor tandprothetische zorg. Die gedachte werd sterker toen ik stage liep en kennismaakte met een tandarts die mensen thuis bezocht. Na een gesprek en een dag meedraaien, kreeg ik de kans om voor deze tandarts de kunstgebitten te maken. Ik herinner me nog goed hoe trots ik was op mijn eerste twee werkstukjes. Vanaf dat moment begon Kunstgebit aan Huis langzaam te groeien en met de tijd ben ik actiever reclame gaan maken voor onze diensten. We zijn nu actief in Friesland en Groningen.

interview-moneypenny-opdrachtgever-jellie-kunstgebit-aan-huis

Waarom ben je van de Virtual Assistance van Moneypenny gebruik gaan maken?

Ik was ontzettend druk en moest tussen de controles en het aanmeten van de kunstgebitten door ook nog alle bijkomende taken bolwerken. Dit werd op een gegeven moment te veel. Op dat moment besloot ik om de nodige taken uit te besteden, zodat ik me kon focussen op het aanmeten van kunstgebitten. De taken die ik wilde uitbesteden zouden echter geen fulltimebaan in beslag nemen. Ook hoef je voor deze taken niet fysiek op een bepaalde locatie te zijn en daarom leek een parttime virtual assistant mij perfect.

Kan je toelichten welke taken virtueel assistent Bonnie van jou overneemt?

Bonnie neemt alle marketingtaken op zich. Zo maakt ze onder andere advertenties voor Facebook en monitort en optimaliseert ze deze dagelijks. Verder zorgt ze ervoor dat er frequent wordt gepost op onze sociale mediakanalen, deze content bedenkt ze zelfstanding. Voordat de posts online gaan stuurt ze het nog even door ter controle om er zeker van te zijn dat alles klopt. Aan het einde van de maand maakt ze dan een social analyse, zodat we goed inzicht hebben op wat wel en niet werkt en op deze manier weer verder kunnen groeien. Tevens beheert ze de website van Kunstgebit aan Huis. Ze maakt nieuwe pagina’s aan of past teksten of afbeeldingen aan. Ook is Bonnie erg handig met vormgeving. Als ik bijvoorbeeld een merchandised pen of insteekhoesje nodig heb, dan maakt Bonnie de ontwerpen in InDesign. Daarnaast maakt ze krantenartikels, e-books en uitnodigingen in InDesign. Naast deze marketingtaken neemt Bonnie ook wel eens kleine andere werkzaamheden op zich, zoals het afhandelen van ziekmeldingen bij de ziekteverzuimverzekering.

Jij doet vooral fysiek werk, hoe ervaar je dan de samenwerking op afstand?

Daar ben ik zeer tevreden over. In tegenstelling tot mijn eigen werk, kan het werk dat Bonnie verricht perfect op afstand gedaan worden. Bonnie handelt snel en is communicatief sterk, waardoor ik een goed beeld heb van de status van haar werkzaamheden en me nooit zorgen maak. Dit is erg belangrijk wanneer je op afstand samenwerkt.

Wat is je ervaring met Moneypenny in het algemeen?

Eens in de zoveel tijd checkt de accountmanager bij mij in om na te gaan of alles goed verloopt, maar in principe gaat alles zo goed met Bonnie dat dit contact minimaal is. Ik ben heel blij met Bonnie, waardoor ik zeer positief ben over de Virtual Assistance van Moneypenny.

Zou je andere ondernemers aanraden samen te werken met een VA?

Ja, als je taken hebt liggen waar je niet aan toekomt en die iemand anders ook voor je kan doen, zou ik aanraden om samen te werken met een virtueel assistent.

Heb je tips voor andere ondernemers?

Richt je vooral op je specialiteit en ik kan het niet vaak genoeg zeggen: besteed dus uit wat je uit kan besteden.

Meer weten?

Bekijk de website van Kunstgebit aan Huis als je meer wil weten over de dienstverlening van Jellie. Ben je ondernemer en overweeg je ook om samen te werken met een virtueel assistent? Ga dan naar de virtuele assistentie pagina voor meer informatie en onze tarieven of plan direct een vrijblijvend gesprek in om te sparren.

Benieuwd wat Moneypenny voor jou kan betekenen?

Maak digitaal kennis en stel al je vragen. Of lees meer over onze VA-service.

Meer uit onze kennisbank

Meer continuïteit met een flexibel secretariaat
12 juli 2024 Blog

Social media ondersteuning

Een sterke online aanwezigheid is belangrijk voor het succes van elk bedrijf. Social media speelt… Lees verder
Virtueel Assistent Quita aan het werk voor haar opdrachtgevers van Moneypenny
11 juli 2024 Blog

Rechterhand nodig? Management ondersteuning door Moneypenny

Het fijne gevoel wanneer je dacht iets te zijn vergeten, maar je managementondersteuner alles gewoon… Lees verder
nieuwsbrief-moneypenny
1 juli 2024 In de media

Nieuwsbrief juni/juli 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!