Nieuwsbrief januari 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de hoogte blijven van Moneypenny? Meld je dan hier aan voor onze mailing.

Op 26 januari 2023
In de media

Een goede start van 2023? Volg ons webinar!

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png

Hoe ga jij in 2023;

  • Jouw doelen behalen?
  • Focus houden op belangrijke zaken?
  • Werk doen waar je blij van wordt?
  • Een fijne werk/privé balans creëren?

Moneypenny kan jou hierbij helpen! Met een virtueel assistent van Moneypenny delegeer je taken aan jouw eigen assistent op afstand. Hierdoor kan jij je focussen op jouw strategie en doelen van 2023.Wil jij de mogelijkheden ontdekken van werken met een Virtueel Assistent?Neem dan a.s. vrijdag gratis deel aan ons webinar. Marianne Sturman vertelt je alles over onze dienstverlening en kan al jouw vragen beantwoorden. Kan je vrijdag niet? Plan dan hier een vrijblijvend gesprek in.

Wacht niet langer en boost your business now.Tot vrijdag!

Ik meld me aan!

Gratis webinar ‘Hybride werken & Arbo’

3855239b-b8bf-2e13-acf1-46684551cc92.pngDonderdag 2 februari – 09:00 uurMet al die thuiswerkers ontkom je er als  werkgever niet aan om over een aantal arbo-aspecten van thuiswerken na te denken. Want de verantwoordelijkheid voor een veilige en gezonde werkplek houdt namelijk niet op bij de uitgang van kantoor.In dit gratis webinar stipt Susan Smulders de belangrijkste aspecten aan die te maken hebben met arbo en thuiswerken;

  • Arbo en thuiswerken – een overzicht
  • Werkmiddelen bij thuiswerken (o.a. bij beeldschermwerk)
  • Psychosociale arbeidsbelasting
  • Praktische tips over werkplekken, werkpatronen, voorlichting en een luisterend oor.

Het webinar is bedoeld voor (senior) HR-professionals en leidinggevenden uit organisaties waar wordt thuisgewerkt. Daarnaast is het ook interessant voor OR-leden of beleidsmakers die met dit thema te maken hebben. Doe mee op donderdag 2 februari en laat je in 30 minuten inspireren.

Info en aanmelden

Interview met Social Media VA Bonnie

e1f0b392-6a34-2bf7-33da-f3cc8c368241.png

“Als Social Media Virtual Assistant werk ik via Moneypenny voor verschillende opdrachtgevers. Dit maakt mijn werk lekker divers.”Bonnie werkt vanuit Aruba en het werken op afstand bevalt haar super goed. Doordat ze vroeg opstaat en deels meegaat in het Nederlandse ritme, kan ze in de namiddag  buitenactiviteiten ondernemen. Heerlijk die flexibiliteit.Bonnie’s specialisme is social media en haar werkzaamheden bestaan uit; social media content opstellen, strategie en analyse van socials, website-beheer, nieuwsbrieven en andere content creëren. Dat haar vier opdrachtgevers zo divers zijn vindt ze juist leuk, want elke doelgroep vraagt om een andere benadering.

Verder lezen

Slimmer werken met Toggl

e1f0b392-6a34-2bf7-33da-f3cc8c368241.pngOnze virtuele assistent Linda vertelt je meer over Toggl, een tool die je helpt om je werkuren makkelijk te tracken. In Toggl kan je gratis, snel, eenvoudig en nauwkeurig jouw uren bijhouden voor diverse klanten, projecten of teams. Werkzaamheden kunnen worden weergegeven in een lijst of in een agenda-modus. Dit geeft je een mooie overzicht van je werkweek.Omdat de tool ook als mobiele app werkt, kan je ook eenvoudig je werkzaamheden noteren als je buiten de deur bent.Zoek jij nog een fijne tool om jouw uren bij te houden? Lees dan ons blog en kijk of Toggl ook de oplossing is voor jou.

Naar het blog

Boek ‘Hybride Wérkt’ op managementboek.nl

2a18afdb-e8c6-d2bc-d79f-15669154b798.pngDat Marianne Sturman & Susan Smulders een boek hebben geschreven over hybride werken is je vast niet ontgaan.Wij zijn dan ook enorm trots dat dit boek is opgenomen in het aanbod van de website managementboek.nl én als tip wordt genoemd door de redactie!Het boek ‘Hybride Wérkt’ biedt werkgevers, maar ook HR- en ICT-professionals, inzichten, inspiratie en handvatten hoe deze werkwijze met succes te verankeren.Interesse in ons boek? Je kan het boek hier bestellen.

Meer over hybride werken

Meer uit onze kennisbank

Marianne Sturman interview bij Management Support 'Een goede virtual assistant is nog geen goede ondernemer’.
10 april 2024 In de media

Management Support: Interview met Marianne Sturman over de rol van Virtueel Assistenten

In een interview met Management Support deelt Marianne Sturman, oprichter van Moneypenny, haar… Lees verder
nieuwsbrief-moneypenny
10 april 2024 In de media

Nieuwsbrief april 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
complex agendabeheer
10 april 2024 Samenwerken met je VA

Geef het gedoe van agendabeheer uit handen met EasyCal

Het plannen van afspraken lijkt vaak een eenvoudige klus, totdat je in de wirwar van agenda’s… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!