Nieuwsbrief juni 2022

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de hoogte blijven van Moneypenny? Meld je dan hier aan voor onze mailing.

Op 23 juni 2022
In de media

Gratis webinar van Moneypenny

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.pngLeidinggeven aan hybride werkers
Dinsdag 28 juni om 09:00 uur

Werken jij en je teamleden ook hybride, dus deels vanuit huis en deels op kantoor? Dat vraagt van jou als leidinggevende een andere manier van sturen – én een andere manier van ondersteunen.

Tijdens dit webinar met Susan Smulders gaan we in op de belangrijkste vraagstukken van leidinggeven aan hybride werkers en krijg je praktische tips om te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen.

Deelnemen? Schrijf je in via onderstaande link en doe op dinsdag 28 juni gratis mee!

Meer informatie en inschrijven

Zo ga je om met de krapte op de arbeidsmarkt

Interview met Marianne Sturman

De krapte op de arbeidsmarkt is het nieuwe ‘nieuwe normaal’. Ook het invullen van HR, administratieve en secretariële functies gaat nu en de komende jaren een hele kluif zijn. Hoe ga je hier zo goed mogelijk mee om? Hoe voorkom je serieuze problemen voor je organisatie en je medewerkers? En hoe is thuiswerken een deel van de oplossing (en draagt dit bovendien bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen)?

Marianne Sturman, arbeidsmarktdeskundige met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van plaats- en tijdonafhankelijk werken, geeft in 5 vragen duiding en handvatten voor de dagelijkse praktijk.

Naar het interview

Zorgeloos op vakantie deze zomer?

Waar ga jij deze zomer vakantie vieren? En wil je wel óf niet bereikbaar blijven voor personeel en/of klanten? Waar de één de out-of-office reply aanzet en z’n werktelefoon thuis laat en letterlijk even ‘uit de lucht’ is, checkt de ander dagelijks de inbox en blijft telefonisch bereikbaar. Hierin is geen goed of fout, want iedere ondernemer maakt daarin een eigen afweging op basis van persoonlijke keuzes.

Een mooie middenweg tussen compleet afschakelen (wat ondernemers over het algemeen heel moeilijk vinden) en dagelijks je inbox wegwerken is een Virtuele Assistent die jouw inbox in de gaten houdt.

Zo kun je met een gerust hart op vakantie gaan, terwijl een professional dagelijks jouw mail checkt en natuurlijk ook andere taken voor jou kan uitvoeren.

Meer weten? Klik hier

Interview met Virtueel Assistent Sandra

“Mijn werk als Virtueel Assistent heeft het mogelijk gemaakt dat ik recent naar Portugal ben geëmigreerd”

Sandra verhuisde recent met haar gezin naar Portugal en natuurlijk nam ze haar werk voor Moneypenny gewoon mee.

Deze vroege vogel begint elke dag om 06:00 uur met werken en doet graag yoga in haar vrije tijd.

Nieuwsgierig geworden naar Sandra en welke opdrachten zij uitvoert voor Moneypenny? Op onze website lees je het hele interview!

Lees het interview met Sandra

Slimmer werken met Braintoss

Ben jij op zoek naar een fijne geheugentool waarbij het lukt om jouw hoofd echt leeg te krijgen? Lees dan ons slimmer werken blog over Braintoss.

Met deze simpele tool gooi je namelijk je gedachten weg uit je hoofd. De app werkt simpel en biedt 3 mogelijkheden om jouw gedachten te registreren; voicememo’s, afbeeldingen en notities.

Jouw ‘braintoss’ wordt verstuurd naar één of meerdere e-mailadressen. Ideaal dus ook voor de samenwerking tussen opdrachtgevers en virtuele assistenten.

Wist je dat we vanuit Moneypenny regelmatig handige tools delen die het online samenwerken ten goede komen? Je vindt ze op de inspiratiepagina van onze website!

Slimmer werken blog Braintoss

Meer uit onze kennisbank

personal assistant achter computerscherm
14 mei 2024 Blog

Wat is een personal assistant?

Een Personal Assistant (PA) is meer dan alleen een rechterhand binnen een organisatie. Naast het… Lees verder
Vervanging bij zwangerschapsverlof; een Virtueel Assistent van Moneypenny
13 mei 2024 Blog

Vervanging nodig bij zwangerschapsverlof? Zet een VA in!

Is een van je medewerkers zwanger? Tijdens het zwangerschapsverlof is het van belang dat het werk… Lees verder
Explainer video: Samenwerken met een virtueel assistent van Moneypenny
Video's

Explainer video: Samenwerken met een Moneypenny-VA

In deze explainer video leggen we aan je uit hoe je slim en effiecient kan samenwerken met jouw… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!