Virtueel team van verslagleggers voor overheidsorganisatie

Eén van onze opdrachtgevers is een belangrijke poltieke organisatie die een eigen dienst heeft die de verslaglegging van de overleggen uitvoert. Verslaglegging gebeurt volgens een specifieke en gespecialiseerde werkwijze en vraagt een lange inwerkperiode voordat medewerkers deze vorm van verslaglegging meester zijn.

Flexibele schil

Ter ondersteuning van het eigen team van verslagleggers bij pieken in het werkaanbod is een flexibele schil van 10 gespecialiseerde verslagleggers van Moneypenny vast toegewezen aan deze opdrachtgever. Aan die toewijzing is een uitgebreid werving en selectietraject voorafgegaan, waarbij uiteindelijk uit meer dan 100 kandidaten deze 10 medewerkers geselecteerd zijn. De opdrachtgever was nauw betrokken bij het selectieproces.

Werkwijze

Voor deze opdracht is een gedetailleerde service level met de opdrachtgever overeengekomen. Onderdeel van het service level is een strenge norm qua uitwerktijden. Gezien de gevoeligheid en het belang van een correcte verslaglegging worden verslagen ook door de opdrachtgever nagekeken.

Verslagen die uitgewerkt dienen te worden, worden door de opdrachtgever digitaal opgenomen en op een gemeenschappelijke server geplaatst. De Moneypenny projectmanager krijgt bericht dat er bestanden klaarstaan en krijgt wekelijks te horen hoeveel verslaglegger ingepland dienen te worden voor uitwerking van verslagen. De verslagleggers werken de verslagen vanuit hun thuiskantoren uit.

Door Marianne Sturman
Op 2 februari 2012
Blog

Meer uit onze kennisbank

interview-virtueel-assistent-caroline
23 mei 2023 Testimonials

Interview met Virtueel Assistent Caroline

“Ik vind het een leuke combinatie om enerzijds naar de yogastudio te gaan en daar in contact te… Lees verder
Moneypenny-nieuwsbrief
22 mei 2023 In de media

Nieuwsbrief mei 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
Interview in Harper's Bazaar met Marianne Sturman
22 mei 2023 In de media

Interview met Marianne Sturman in Harper’s Bazaar

Hybride én sustainable werken, toen het in 2000 nog haast ondenkbaar was, was Moneypenny hier al… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!