Mirjam Mulder genomineerd voor Virtuele Assistent van het jaar

Waarom ik het verdien om Virtuele Assistent van het jaar te worden?

In eerste instantie hebben mijn opdrachtgever en collega’s aangegeven dat ik dat verdien. Mijn bijdrage aan het reilen en zeilen van bepaalde afdelingen binnen hun bedrijf wordt erg gewaardeerd. Ik ontvang dan ook regelmatig opmerkingen in die richting en daar ben ik uiteraard erg blij mee. Een compliment doet een mens altijd goed.

Voor mezelf sprekend vind ik dat ik er op een mooie manier in ben geslaagd een woon/thuiswerksituatie à la “Het Nieuwe Werken” te creëren, die ik zelf heb genoemd: The Best Of Both Worlds.

Aangetrokken door het Griekse leven hebben mijn man en ik vier jaar geleden de stoute schoenen aangetrokken en zijn verhuisd naar het mooie Corfu, om te proberen daar een bestaan op te bouwen. Echter, met de tegelijkertijd ontwikkelende crisis en alles eromheen verliep dat nogal moeizaam; ik was dan ook heel blij dat ik uiteindelijk voor Moneypenny kon gaan werken.

Nu, wonend en genietend onder de Griekse zon maak ik me nuttig voor mijn opdrachtgever, een Nederlands, internationaal taxatiebedrijf, doe in alle rust mijn werk; ik kan snel inspelen op bijvoorbeeld spoedklusjes die zich vaak voordoen. Het is een goede match gebleken; afstand speelt  geen rol met alle moderne communicatiemiddelen.

Ik ben me er terdege van bewust dat dit een leefsituatie is waar velen van dromen en kan dus wel stellen dat ik er trots op ben dat ik deze droom met behulp van Moneypenny tot een realiteit heb kunnen maken. HET NIEUWE WERKEN WERKT!

Door Marianne Sturman
Op 9 oktober 2012
Blog

Meer uit onze kennisbank

interview-virtueel-assistent-caroline
23 mei 2023 Testimonials

Interview met Virtueel Assistent Caroline

“Ik vind het een leuke combinatie om enerzijds naar de yogastudio te gaan en daar in contact te… Lees verder
Moneypenny-nieuwsbrief
22 mei 2023 In de media

Nieuwsbrief mei 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
Interview in Harper's Bazaar met Marianne Sturman
22 mei 2023 In de media

Interview met Marianne Sturman in Harper’s Bazaar

Hybride én sustainable werken, toen het in 2000 nog haast ondenkbaar was, was Moneypenny hier al… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!