Homerun – handige online tool voor vacatures plaatsen

Aangenaam, Penny is de naam. Al jarenlang ben ik gefascineerd door alles wat online mogelijk is. Van savvy tools tot razendslimme oplossingen die ook het ‘echte’ leven een stukje vergemakkelijken. Met inmiddels de nodige ervaring als Virtuele Assistent weet ik als geen ander hoe vanaf afstand te (samen)werken en zo een opdrachtgever te ‘ontzorgen’. Door zijn extra rechterhand te zijn, door een aanvulling te zijn op zijn linker hersenhelft, of – meestal – door te fungeren als een combinatie van beide. Sinds kort ben ik in dienst bij Moneypenny, met zo’n naam kon een match met dit bedrijf logischerwijs niet uitblijven! Graag neem ik je mee in mijn ervaringen en deel ik de schatten die ik online ontdek*. Doe er je voordeel mee!

Vacatures plaatsen voor snelgroeiende startup

Mijn eerste opdracht voor Moneypenny voerde ik uit voor een snelgroeiende internetstartup. Door hun vliegende start, waren de oprichters op zoek naar mensen die het team konden aanvullen. Aan mij de taak de functies onder de aandacht te brengen van de potentiële nieuwe aanwas. De vacatures plaatsen op de corporate site is een optie. Maar dit kan nog veel beter. Met Homerun.

Hoe heet de tool?

Homerun

Wat is het?

Met Homerun maak je de vacature helemaal in stijl van de eigen bedrijfssite. De vacature oogt als onderdeel van de corporate website, maar je maakt gebruik van de specifieke Homerun-opties.

Geef eens meer details?

Je kan er heel specifieke vragen aan potentiële sollicitanten stellen. Ook kun je op allerlei manieren je bedrijf presenteren, denk aan het voorstellen van de mensen die er al werken en door foto’s te plaatsen.

Gebruiksvriendelijk?

Zeker, zowel het neerzetten van de ‘voorkant’, dat wat de baanzoeker ziet, als de ‘achterkant’ werkt eenvoudig. Wat erg handig is, is de mogelijkheid om alle sollicitaties efficiënt te managen. Zo kunnen overzichtelijk kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek of juist worden afgewezen.

Wat kost het?

15 dagen gratis uitproberen! Daarna ben je €19 per vacature per maand kwijt. En je kan maandelijks opzeggen.

Topservice!

Toen ik bij het inrichten van de vacatures voor mijn klant een paar vragen had kwam Willem, een van de oprichters van Homerun direct online. En via schermen delen, kon hij me alles laten zien. Echt tof!

Wie gebruiken het al?

Blendle, de digitale kiosk, plaatst al zijn vacatures via Homerun. Kijk maar eens op een van hun vacatures.

*Met elk van deze schatten heeft Moneypenny geen enkel zakelijk belang. Het zijn tools en diensten waar wij – net als Penny – van onder de indruk zijn, die het plaats- en tijdonafhankelijk werken stimuleren en die wij daarom het delen waard vinden. Vanzelfsprekend kunnen Penny of een van onze andere Virtuele Assistenten ondersteunen bij het invoeren of toepassen van zo’n tool of dienst.

Door Marianne Sturman
Op 16 juli 2015
Blog
homerun-mascotte-2

Meer uit onze kennisbank

nieuwsbrief-moneypenny
5 december 2023 In de media

Nieuwsbrief november 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
thuiswerken-blog-werk-privé-balans
23 november 2023 Blog

Thuiswerken – zegen of vloek voor de werk-privébalans?

Het nieuwe werken biedt de mogelijkheid om thuis te werken en dus meer flexibiliteit in je… Lees verder
interview-opdrachtgever-wytse
21 november 2023 Testimonials

Wytse werkt samen met twee VA’s van Moneypenny

“Moneypenny geeft me de begeleiding die ik nodig heb om de samenwerking met de VA’s tot een… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!