Virtueel secretariaat voor internationaal taxatiebureau

Flexibele schil

Eén van onze opdrachtgevers is een internationaal taxatiebureau met meerdere vestigingen in Nederland. Taxatierapporten worden door de taxateurs met de hand ingevuld tijdens het taxeren. De taxatierapporten moeten daarna uitgewerkt worden volgens een vast sjabloon. Het eigen secretariaat kan de pieken in het werkaanbod voor het uitwerken van de taxatierapporten niet aan, vandaar dat deze opdrachtgever behoefte had aan een flexibele schil van secretaresses.

Specifieke kennis

Bij het uitwerken van de taxatierapporten is het van belang dat de secretaresses ervaring hebben met de specifieke terminologie die gebruikt wordt bij de verschillende soorten van taxaties. Soms gaat het over inventarissen en soms over machineparken of kunst. Voor elk onderwerp zijn vaste, gespecialiseerde secretaresses geselecteerd en maken onderdeel uit van het virtuele taxatieteam.

Werkwijze

De met de hand ingevulde taxatierapporten worden door de opdrachtgever ingescand en naar Moneypenny gemaild. Per rapport geeft de opdrachtgever aan wat de uiterlijke doorlooptijd mag zijn voor uitwerking van het rapport. Moneypenny verdeelt het werk onder de virtuele secretaresses, allemaal thuiswerkers. De uitgewerkte rapporten worden door de teamleden rechstreeks gemaild aan de opdrachtgever en voor de veiligheid ook opgeslagen op Moneypenny’s online platform, Moneypenny Meetingpoint. Is er een probleem met de mail, dan kan iemand van Moneypenny altijd het betreffende rapport op Meetingpoint terugvinden en alsnog aan de klant sturen.

Door Marianne Sturman
Op 2 februari 2012
Blog

Meer inspiratie

Moneypenny-nieuwsbrief
26 januari 2023 Nieuwsbrief

Nieuwsbrief januari

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
interview-met-bonnie-virtueel-social-media-assistent-moneypenny
24 januari 2023 Testimonials

Interview met Virtueel Assistent Bonnie

“Als social media virtual assistant werk ik via Moneypenny voor verschillende opdrachtgevers. Dit… Lees verder
blog-post-moneypenny
17 januari 2023 Blog

Hybride werken – instrument in een krappe arbeidsmarkt

In een krappe arbeidsmarkt is het uiteraard van groot belang om in te spelen op de wensen van… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!