Mirjam Mulder genomineerd voor Virtuele Assistent van het jaar

Waarom ik het verdien om Virtuele Assistent van het jaar te worden?

In eerste instantie hebben mijn opdrachtgever en collega’s aangegeven dat ik dat verdien. Mijn bijdrage aan het reilen en zeilen van bepaalde afdelingen binnen hun bedrijf wordt erg gewaardeerd. Ik ontvang dan ook regelmatig opmerkingen in die richting en daar ben ik uiteraard erg blij mee. Een compliment doet een mens altijd goed.

Voor mezelf sprekend vind ik dat ik er op een mooie manier in ben geslaagd een woon/thuiswerksituatie à la “Het Nieuwe Werken” te creëren, die ik zelf heb genoemd: The Best Of Both Worlds.

Aangetrokken door het Griekse leven hebben mijn man en ik vier jaar geleden de stoute schoenen aangetrokken en zijn verhuisd naar het mooie Corfu, om te proberen daar een bestaan op te bouwen. Echter, met de tegelijkertijd ontwikkelende crisis en alles eromheen verliep dat nogal moeizaam; ik was dan ook heel blij dat ik uiteindelijk voor Moneypenny kon gaan werken.

Nu, wonend en genietend onder de Griekse zon maak ik me nuttig voor mijn opdrachtgever, een Nederlands, internationaal taxatiebedrijf, doe in alle rust mijn werk; ik kan snel inspelen op bijvoorbeeld spoedklusjes die zich vaak voordoen. Het is een goede match gebleken; afstand speelt  geen rol met alle moderne communicatiemiddelen.

Ik ben me er terdege van bewust dat dit een leefsituatie is waar velen van dromen en kan dus wel stellen dat ik er trots op ben dat ik deze droom met behulp van Moneypenny tot een realiteit heb kunnen maken. HET NIEUWE WERKEN WERKT!

Door Marianne Sturman
Op 9 oktober 2012
Blog

Meer inspiratie

Zorgeloos op vakantie met een Virtueel Assistent van Moneypenny
22 juni 2022 Blog

Een Virtual Assistant zorgt ervoor dat jij zorgeloos op vakantie kunt

Waar ga jij deze zomer vakantie vieren? En wil je wel óf niet bereikbaar blijven voor personeel… Lees verder
Interview met Sandra Virtueel Assistent van Moneypenny. Zij werkt remote vanuit Portugal
20 juni 2022 Testimonials

Interview met virtueel assistent Sandra

“Mijn werk als Virtueel Assistent heeft het mogelijk gemaakt dat ik recent naar Portugal ben… Lees verder
Virtueel assistent Maartje werkt slimmer met Briantoss
1 juni 2022 Blog

Slimmer werken met Braintoss

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!