Nieuwe werken en files

Naast flexibiliteit, kwaliteit en efficiëntie is er nog een belangrijk voordeel van  Het Nieuwe Werken. En dat is dat het zoveel mogelijk thuiswerken (de kern Het Nieuwe Werken) bijdraagt aan het verminderen van files.

Het nieuwe werken: een oplossing voor het fileprobleem
Het fileprobleem wordt steeds erger. Vandaar dat er zowel van werknemers, als werkgevers steeds meer behoefte is om daar iets aan te doen. Het Nieuwe Werken biedt een ideale oplossing, aangezien in deze constructie is geen sprake van reiskosten of reistijd, en medewerkers hun eigen werkplek verzorgen. De tijd die "normale" werknemers besteden aan het in de file zitten, besteden thuiswerkers aan hun werk. Dat is niet alleen kosten- en tijdbesparend voor de thuiswerker, maar ook voor de werkgever die immers geen extra vergoeding hoeft te geven voor reiskosten of compensatie (in de vorm van salarisverhoging) voor toenemende reistijd.

Passende oplossingen
Of het nu gaat om korte of langdurige werkzaamheden, om een vast dienstverband of detachering, secretariële of administratieve werkzaamheden, taken op het gebied van personeel & organisatie, marketing, communicatie, juridische zaken of financiën… Met een bestand van ruim 7.000 hoogwaardige kandidaten weten wij elk personeelstekort op te lossen binnen het kader van Het nieuwe werken.