Wat heb ik aan een Virtueel Assistent van Moneypenny?

Denk je erover na om met een VA aan de slag te gaan? Maar ben je bang dat je de verkeerde keuze maakt? Wil je het eerst eens uitproberen? 

Bij Moneypenny begrijpen we jouw behoefte aan flexibiliteit. Daarom kun je bij ons heel gemakkelijk een VA uitproberen. Zo heb jij de mogelijkheid om uit verschillende abonnementen te kiezen en kan een VA jou ondersteunen met een breed scala aan taken. En mocht het toch niet helemaal bevallen, dan kun je het abonnement eenvoudig stopzetten. 

Benieuwd hoe een Virtueel Assistent jouw werkdag kan veranderen? In dit artikel lees je de belangrijkste aspecten als je met een Virtueel Assistent samen werkt.

Door Bonnie
Op 12 september 2024
Blog
Waarom kiezen voor een Virtueel Assistent van Moneypenny?

Met welke taken kan een Virtueel Assistent jou ondersteunen?  

Bij Moneypenny zorgen wij voor de perfecte match voor jou. Zo weet je zeker dat er een samenwerking ontstaat waar jij echt wat aan hebt! Een Virtueel Assistent kan jou helpen bij uiteenlopende taken, lees hieronder welke werkzaamheden dit onder andere zijn:  

  • Secretariële zaken: E-mail management, (complex) agendabeheer, vergaderingen boeken en organiseren, persoonlijke assistentie en meer. 
  • Administratieve zaken: Facturatie, bewaken van debiteuren, betalingen klaarzetten, orders verwerken, invoeren van gegevens en meer.  
  • Executive Assistance op het hoogste niveau: Ondersteuning van topmanagement, vergaderingen voorbereiden, e-mail screening en prioriteiten, sparringpartner en meer.  
  • Online marketing: Maken en versturen van nieuwsbrieven, schrijven en posten van content op socials, maken van visuals, bijhouden van websites en meer. 
  • Klant- en salessupport: Klantenservice inboxbeheer, maken en versturen van offertes, orders verwerken en nabellen, planning maken en meer. 
  • Projectondersteuning: Secretariële ondersteuning, communicatie, beheer projectdocumentatie, rapportages over voortgang en financiën en meer.
  • Vergadersupport en notuleren: Support bij voorbereiden en organiseren van vergaderingen, online verslaglegging, bewaken van deadlines en actiepunten en meer.
  • HR & recruitmentsupport: Screenen van CV’s, communicatie met kandidaten, uitzetten van vacatures, maken en versturen van arbeidsovereenkomsten en meer.  
  • Technische zaken: E-mail funnels inrichten in e-mail marketing systeem, websites onderhouden en updaten, adviseren over tools en systemen en meer.  

Virtueel Assistenten zijn echte multitaskers. Dit vormt hun grootste kracht: ze kunnen voor allerlei klussen ingezet worden. Maar natuurlijk is niet elke VA een expert in alles. Je hebt VA’s die zich meer toeleggen op een bepaalde branche en anderen die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld boekhouding of techniek. Het voordeel van een VA-bureau is dat wij kunnen kiezen uit een pool van professionals met verschillende kwaliteiten, zodat er altijd een goede match is met het takenpakket. 

Dankzij onze ruime pool van professionals kan jij altijd rekenen op continuïteit, zelfs tijdens vakantie of ziekte van een VA. Heb je alleen hulp nodig voor kleinere taken of slechts een paar uur per week? Geen probleem. Je kunt de uren flexibel inzetten, precies op de momenten dat jij ze nodig hebt.  

Uit welke abonnementen kan jij kiezen? 

Moneypenny levert maatwerk tegen scherpe en flexibele tarieven. In een persoonlijk gesprek helpen we je de beste keuze te maken uit onze verschillende abonnementsvormen. Weet je nog niet hoeveel uren je jouw Virtueel Assistent aan het werk wilt zetten? Geen zorgen: je kunt altijd switchen, opschalen of afschalen. Heb je het bijvoorbeeld in de winter maanden drukker dan in de zomer maanden? Dan kun je jouw abonnement aan passen. Zo zit jij nooit meer met te veel werk en worden alle uren voor jouw Virtueel Assistent goed benut. Bekijk hier onze abonnementen.  

Kan ik de samenwerking stopzetten als het toch niet bevalt?  

Niet elke VA past altijd, hoe zorgvuldig onze selectie ook is. Soms kom je daar in de praktijk pas achter. Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand. Moneypenny volgt de samenwerking zorgvuldig en vervangt als het nodig is de betreffende Virtueel Assistent met een andere collega. Bij Moneypenny streven we naar de beste samenwerking tussen jou en je Virtueel Assistent.   

Wanneer kan ik beginnen met een Virtueel Assistent? 

Binnen één week kun je al een geweldige Virtuele Assistent hebben die ijzersterk is in alles waar jij een hekel aan hebt. Neem een abonnement en wij selecteren zorgvuldig een VA op basis van jouw eisen en wensen. Jij hebt daarbij zelf het laatste woord. Je Virtuele Assistent wordt jouw persoonlijke medewerker op afstand, die – uiteraard – onder de verantwoordelijkheid van Moneypenny haar werkzaamheden uitvoert.  

En is een Virtueel Assistent iets voor jou?  

In dit artikel hebben we gekeken waar een Virtueel Assistent jou mee kan ondersteunen en uit welke abonnementsvormen je kan kiezen. Welke VA het beste bij jouw bedrijfsbehoeften past is voor elke onderneming anders. 

Het voordeel van een VA-bureau, zoals die van ons, is dat wij kiezen uit een pool van professionals met verschillende kwaliteiten, zodat er (bijna) altijd een goede match is met het takenpakket. Daarbij kun je jouw abonnement altijd switchen, opschalen of afschalen. 

Denk je eraan om met een Virtueel Assistent samen te werken? Neem dan contact op met Moneypenny voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek hoe onze diensten jouw productiviteit en efficiëntie kunnen verhogen. 

Benieuwd wat Moneypenny voor jou kan betekenen?

Maak digitaal kennis en stel al je vragen. Of lees meer over onze VA-service.

Meer uit onze kennisbank

Dit zijn de kosten van een Virtueel Assistent
13 september 2024 Blog

Wat kost een Virtual Assistant in 2024?

Heb je genoeg van die eindeloze takenlijsten en vraag je je af wat het kost om een Virtual Assistent… Lees verder
Moneypenny Virtual Assistants springen bij bij overbelast secretariaat
12 september 2024 Blog

Hoe Virtual Assistants een overbelast secretariaat ontlasten

Voel je de druk op je secretariaat? Personeelstekorten zijn in de wereld van secretariaten vaak een… Lees verder
Moneypenny abonnementen met vaste maandelijkse urenbundels
11 september 2024 Blog

Waarom kies je bij Moneypenny voor een vaste maandelijkse urenbundel en wat zit daar eigenlijk allemaal in?

Heb je je ooit afgevraagd waarom veel van de Virtueel Assistenten (VA’s) of VA–bureaus… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!