Over Moneypenny

Marianne Sturman, oprichtster van Moneypenny, zag al in 2000 dat het ‘9 tot 5 principe’ niet houdbaar was. Slimme professionals wilden toen al niet meer elke dag naar kantoor. Zij zochten balans in hun leven: geen files, maar vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer zij werkten.

Moneypenny pionierde met hoogopgeleide thuiswerkers en ontwikkelde zich in de jaren daarna tot trekker van ‘Het Nieuwe Werken’. De arbeidsmarkt onderging een revolutie door de komst van nieuwe technologie. Toch bleef er altijd enige weerstand tegen thuiswerken. Hoe efficiënt was het nou helemaal? Zou het wel ‘werken’?
Enkele maanden van ‘intelligente lockdown’ leverden uiteindelijk het overtuigende antwoord.

Diensten op afstand en consultancy

Onder deze uitzonderlijke omstandigheden is Moneypenny perfect voorbereid op de nieuwe eisen van de arbeidsmarkt. We leveren remote-diensten voor alle taken die jij wilt uitbesteden. Daarvoor beschikken we over een enorme talent pool van toegewijde thuiswerkers en over twintig jaar ervaring.  
Moneypenny weet werkelijk alles van duurzame werkvormen die beter zijn voor mens en maatschappij. Die expertise delen wij in de vorm van praktische consultancy. Zo kunnen we helpen als je bestaande medewerkers beter wilt laten functioneren. Of als je snel tijdelijk talent in huis wilt halen – alleen op het moment dat je het nodig hebt.

Onze diensten

Gun jezelf een Virtuele Assistent

Vind een Remote Talent

Bestel onze Notuleerservice

Het Nieuwe Werken Consultancy