Over Moneypenny

Als je Moneypenny zegt, dan zeg je: Het Nieuwe Werken!
Wij begonnen op 1 april 2000 te pionieren met flexibel inzetbare thuiswerkers en zijn sindsdien uitgegroeid tot de expert op het gebied van Het Nieuwe Werken. Oprichter Marianne Sturman (1964) was – en is – ervan overtuigd dat het ‘9 tot 5-principe’ is uitgewerkt en dat flexibele arbeidsoplossingen voordeliger zijn voor werkgevers én medewerkers. De snelle ontwikkelingen op technologisch gebied van de laatste jaren leverden de doorbraak voor het werken op afstand. Het Nieuwe Werken is nu effectiever en efficiënter dan ooit. Toch is deze werkvorm nog niet uitontwikkeld. We blijven dus pionieren om ook jouw bedrijf mogelijkheden te bieden om nog doelmatiger te draaien. Lees meer over Moneypenny in onze blogs.

Een Virtuele Assistent inschakelen

De professionals van nu vinden vrijheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit cruciaal. Wie als werkgever daarop inspeelt, benut een groot potentieel van hoogwaardige medewerkers. En Moneypenny kan ze voor je aan het werk zetten. Wij hebben een uniek bestand van ruim 8.000 hoog opgeleide en ervaren assistenten en vakspecialisten die zoveel mogelijk onafhankelijk van tijd en plaats werken. Zo krijg je topkwaliteit en houd je de kosten laag.
Lees meer

Flexibele schil en outsourcing

Je kunt veel geld besparen als je het secretariaat, klantenservice, recrutering en andere ondersteunende afdelingen slim organiseert. Als je kiest voor een flexibele schil van medewerkers om pieken op te vangen begin je meteen met een flinke verlaging van je personeelskosten. Moneypenny helpt met de inrichting, organisatie en de bemensing. Je kunt ook besluiten om een afdeling die niet tot je core business behoort, ineens aan Moneypenny uit te besteden. Dat levert je een aanzienlijke besparing op en scheelt veel rompslomp. We zetten in korte tijd een geoliede machine neer waaraan derden nooit zullen merken dat hij ‘extern’ is.
Lees meer

Het Nieuwe Werken invoeren

Het Nieuwe Werken biedt grote voordelen voor werkgevers én medewerkers. Het is echter niet gemakkelijk om je organisatie om te vormen. Moneypenny Consulting & Training kan jou, je managers en je teams begeleiden bij de succesvolle invoering en toepassing van Het Nieuwe Werken. Bijvoorbeeld bij bepalen van beleid en het opstellen van spelregels. Onze ervaren adviseurs kunnen ook specifieke vraagstukken aanpakken zoals leiderschap en samenwerking.
Lees meer

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Door samenwerking met Moneypenny ondersteunen onze opdrachtgevers de arbeidsparticipatie van mensen die werk, zorg en andere activiteiten moeten of willen combineren, evenals mensen die door een (fysieke) arbeidsbeperking aan huis gebonden zijn. Door onze medewerkers zeggenschap te geven over tijd en/of plaats van werk krijgen deze waardevolle medewerkers een kans op de arbeidsmarkt en profiteren onze klanten van hun ervaring, inzet en flexibele instelling.

Daarnaast draagt het thuiswerken draagt bij aan de oplossing van het fileprobleem en de verminderde CO2-uitstoot heeft een gunstig effect op het milieu.