Werken vanuit huis

Door de toename van verkeersdrukte, de steeds langere reistijden en de groeiende behoefte aan een balans tussen werk en privé neemt het aantal thuiswerkers toe.Werken vanuit huis heeft vele voordelen: vrijheid, zelfstandigheid en ruimte voor een flexibele invulling van de dag.

Verantwoordelijkheid en discipline zijn absolute voorwaarden voor dergelijk werk. Verder verwachten wij van onze medewerkers, voor het werken vanuit huis, een grote klant- en servicegerichtheid, computerkennis en een uitstekend communicatief vermogen.
 
Werken via Moneypenny, vanuit huis
De ‘flexibele assistenten’ van Moneypenny zijn veelal hoog opgeleide harde werkers, die een gezinsleven willen combineren met werk. Zij ervaren de mogelijkheid om buiten kantooruren te werken als groot voordeel, zijn gedreven en verantwoordelijk, en bepalen zelf hoeveel opdrachten zij krijgen en hoeveel uren zij werken. En werken vanuit huis via Moneypenny brengt je automatisch in contact met andere thuiswerkers.
 
De functies
De verzamelnaam voor onze medewerkers is ‘flexibele assistenten’, ofwel FA’s. Zij zijn onderverdeeld in functies op administratief, financieel en secretarieel gebied. Maar ook voor mensen die ervaring hebben met copywriting, vertalen, design en internet biedt werken vanuit huis interessante mogelijkheden, en hebben wij speciale interesse voor echte talenten. Wij brengen de juiste mensen met elkaar in contact.