Remote workforce? Wij regelen het!

We kunnen een afdeling of project van je bedrijf deels of in zijn geheel, overnemen. We zorgen dan voor een team van VA's met alle benodigde skills.

Extra workforce, flexibel en op afstand

Parttimers, zwangerschappen, ziekte en vakanties zijn geen uitdaging meer als je kiest voor Moneypenny’s Remote Workforce oplossing. Dan beschik je altijd over de gewenste capaciteit. Je kunt de secretariële en administratieve ondersteuning in zijn geheel overlaten aan een ploeg van virtuele assistenten die in no time de efficiënte spil van je organisatie wordt.

Een flexibele schil kan ook: dan neemt ons team van virtueel assistenten een deel van de taken over, bijvoorbeeld het agendabeheer. Zo krijgen jouw eigen medewerkers meer tijd voor het echte werk.

Onze virtuele assistenten werken vanuit hun eigen thuiskantoor flexibel samen volgens vaste werkprocessen. Tegen gegarandeerd lagere kosten. Zeg maar wat je wilt: digitale postverwerking, telefoon, agendabeheer, correspondentie, regel- en organisatiewerk. Wij regelen alles: de selectie, de aansturing en de begeleiding van alle benodigde, ervaren secretaresses en assistenten op afstand.

Het team dat 'alles' kan

Met een remote team van virtueel assistenten beschik je over het spreekwoordelijke schaap met vijf poten. Misschien wil je naast de normale secretariële vaardigheden ook kunnen beschikken over bijzondere skills. Denk aan boekhouden, online marketing of talenkennis. In een flexibel team kunnen we meer uiteenlopende disciplines inzetten dan in een ‘gewone’ afdeling.

Het kan nóg slimmer. Heb je bijvoorbeeld eenmalig veel invoerwerk? Dan delegeren we dat werk aan een junior virtueel assistent in de Moneypenny-pool. Dat scheelt in de kosten. Uit diezelfde pool halen we ook snel een vertaler, dtp’er of online marketeer als je die incidenteel nodig hebt

Backoffice altijd op sterkte

Of je nu kiest voor een complete afdeling of een flexibele schil: we zetten voor dezelfde remote-taken meerdere virtueel assistenten tegelijk in. Dan kunnen zij, dankzij onze vaste processen, het werk soepel van elkaar overnemen.

Heb je onverwacht meer ondersteuning nodig? Dan schakel je gewoon tijdelijk extra virtueel assistenten in. Zij stappen op een rijdende trein omdat al onze professionals dezelfde werkprocessen volgen. Afschalen kan trouwens ook snel. Je beschikt dus altijd over de optimale capaciteit.

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!