Tijdelijke HR ondersteuning

HR, de afdeling die alle zaken rondom jouw personeel draaiende houdt. En ook hier is het geen uitzondering dat je soms geconfronteerd wordt met een tekort aan handen. Ziekte binnen de HR afdeling, zwangerschapsverlof, personeelsverloop of juist een plotselinge stijging in het aantal sollicitaties vanwege een groot project. Tijdelijke HR ondersteuning kan een uitkomst bieden, want laten we eerlijk zijn: HR taken nemen gewoon veel tijd in beslag. 

Op 22 augustus 2024
Blog
HR en recruitment ondersteuning met een Virtueel Assistent van Moneypenny

HR is onmisbaar

HR is de spil tussen de medewerkers en de organisatie. Het zorgt voor een efficiënte en effectieve inzet van personeel, ondersteunt de ontwikkeling en tevredenheid van medewerkers en regelt alles rondom salarisadministratie. Belangrijk, want zonder medewerkers, geen bedrijf. De taken van HR zorgen ervoor dat de juiste mensen worden aangenomen en behouden, dat medewerkers zich gewaardeerd en ondersteund voelen en dat alle administratieve processen correct worden afgehandeld. En wist je dat een Moneypenny-VA ook heel goed kan ondersteunen bij deze taken, zowel voor kortere periodes als langdurig?

Gevolgen van HR tekorten

Een tekort aan HR personeel is niet wenselijk, want dit kan gevolgen hebben voor je organisatie. Denk hierbij aan vertragingen in wervingsprocessen, salarisadministratie wat niet of niet volledig wordt bijgehouden, gebrek aan medewerkers ondersteuning en geen goede on- en offboarding. Allerlei situaties die je wilt voorkomen, want ze kunnen de groei van je bedrijf belemmeren.

Een virtual assistant als tijdelijke HR ondersteuning

Moneypenny biedt een flexibele en efficiënte oplossing voor tijdelijke HR-ondersteuning. Onze virtual assistants werken op afstand, maar kunnen snel schakelen en zijn flexibel inzetbaar. De behoeften van jouw organisatie staan voorop en of je nou een grote wervingscampagne hebt lopen of tijdelijk iedere week een aantal uren ondersteuning zoekt, de VA’s van Moneypenny bieden de oplossing.

Ondersteuning bij de volgende HR taken

Ben je op zoek naar tijdelijke HR ondersteuning? Het inhuren van een VA van Moneypenny betekent niet alleen dat je snel kunt reageren op veranderingen en piekmomenten, maar ook dat je kunt profiteren van expertise en de ervaring die zij meebrengen.

Een virtual assistant van Moneypenny ondersteunt jou graag bij de volgende taken:

Het screenen van CV’s

  • Zoeken en benaderen van kandidaten via Linkedin
  • Ondersteuning bij sollicitatie processen
  • Opstellen en versturen van arbeidsovereenkomsten
  • Beheren van personeelsdossiers
  • Support bij on- en off-boarding van medewerkers
  • Registreren van verzuim, verlof en vakantie-uren
  • En nog veel meer!

Bekijk de mogelijkheden van onze virtual assistance

Maak een afspraak! In een verkennend gesprek bespreken we jouw wensen. Welke taken wil je uitbesteden? Wat zijn je verwachtingen? Welke tools gebruik je? Op basis van jouw input maken wij een voorstel op maat. Zeg je ‘ja’ tegen ons voorstel? Dan regelen wij de virtual assistant. Is er een klik? Dan kan onze virtual assistant gelijk voor jou aan het werk.

Wil je meer weten over onze tijdelijke HR ondersteuning? Of wil je meer weten over onze Virtual Assistance? Bekijk dan alle mogelijkheden van een virtual assistant van Moneypenny.

Met Moneypenny geef je jouw business een boost!

Meer uit onze kennisbank

Dit zijn de kosten van een Virtueel Assistent
13 september 2024 Blog

Wat kost een Virtual Assistant in 2024?

Heb je genoeg van die eindeloze takenlijsten en vraag je je af wat het kost om een Virtual Assistent… Lees verder
Moneypenny Virtual Assistants springen bij bij overbelast secretariaat
12 september 2024 Blog

Hoe Virtual Assistants een overbelast secretariaat ontlasten

Voel je de druk op je secretariaat? Personeelstekorten zijn in de wereld van secretariaten vaak een… Lees verder
Waarom kiezen voor een Virtueel Assistent van Moneypenny?
12 september 2024 Blog

Wat heb ik aan een Virtueel Assistent van Moneypenny?

Denk je erover na om met een VA aan de slag te gaan? Maar ben je bang dat je de verkeerde keuze… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!