Do-its App: direct in contact met je Virtuele Assistent!

Met één druk op de knop in contact met je Virtuele Assistent! Dat kan nu met onze nieuwe Do-its App, sinds gisteren gratis te downloaden in de App store. Met de Do-its App kun je direct bellen, mailen, Skypen, WhatsAppen of sms-en met je VA. Daarnaast kun je tussendoor actielijsten met Do-its (taken) aanmaken die je vervolgens aan jezelf of je VA stuurt.

Voor wie is de Do-its App?

De Do-its App is ontwikkeld voor drukbezette ondernemers en managers die (willen) samenwerken met een secretaresse, PA of Virtuele Assistent. Je vult eenmalig de contactgegevens van jouw ondersteuner in en je kan direct aan de slag.

Moet je een VA hebben om met de Do-its App te werken?

Nee, hoor, dat is niet nodig. Je kan natuurlijk ook je collega of iemand anders met wie je vaak samenwerkt en met wie je veel contact hebt in de Do-its App zetten. En ook als je geen vaste assistent hebt, kun je taken delegeren aan Penny.

Wie is Penny?

Als je Do-its delegeert aan Penny, dan komen die bij Moneypenny binnen in ons online communicatieplatform Moneypenny Meetingpoint. Daar hebben verschillende van onze ervaren VA’s toegang toe. De VA die gekwalificeerd is voor jouw Do-it en binnen de door jou opgegeven deadline beschikbaar is gaat jouw Do-it uitvoeren. Onze VA’s heten natuurlijk niet allemaal Penny, maar dat had je al begrepen…

Hoe gaat de Do-its App zich verder ontwikkelen?

De Do-its App is in eerste instantie bedoeld om de communicatie met je VA makkelijker te maken, doordat alle communicatiekanalen onder één handige knop zijn ondergebracht. Daarnaast kun je actielijsten met do-its (taken) aanmaken waar je een deadline aan koppelt en die je toewijst aan jezelf, aan je VA of aan Penny. Dat laatste onderdeel willen we in de toekomst nog veel verder uitbouwen. In deze eerste versie van de App kun je Do-its verzenden, maar is er geen geautomatiseerde terugkoppeling over de status van de Do-it. Daaraan gaan we op basis van ervaringen van gebruikers verder werken.

Een vaste VA of betalen per Do-it (taak)

Bij Moneypenny kun je op abonnementsbasis al vanaf 10 uur per maand met een eigen, vaste VA gaan samenwerken. Mocht je daar (nog) niet aan toe zijn, dan kun je ook betalen per Do-it met onze nieuwe prepaid kaarten. Je zit dan helemaal nergens aan vast en kan op ieder moment dat je dat wil een Do-it aan ons delegeren.

Vragen?

Mocht je vragen hebben of meer info willen over de App, aarzel dan niet om contact op te nemen met Marianne Sturman via 06-51222840. Zij heeft, samen met Remco van der Hout van Vanderwood de Do-its App bedacht. Lees hier op Remco’s site meer over ’the making of’ the Do-its App.

Download hier de gratis Do-its App (alleen geschikt voor iOs)

 

 

Door Marianne Sturman
Op 17 september 2015
Blog
Do-its-app-hoge-resulotie

Meer uit onze kennisbank

virtual assistant gezocht
28 augustus 2023 Slimmer werken met een VA

Virtual assistant gezocht? Moneypenny helpt je uit de brand

Wil jij je werkzaamheden efficiënter laten verlopen en meer tijd overhouden voor je eigen… Lees verder
interview-sylvia-van-asperen-semmie
24 augustus 2023 Testimonials

Sylvia van Asperen over de Virtual Assistance van Moneypenny

“Blijf heel dicht bij je passie en hier kan een Virtual Assistant je goed in ondersteunen.” Dit… Lees verder
nieuwsbrief-moneypenny
22 augustus 2023 In de media

Nieuwsbrief augustus 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!