Sprekers over hybride en remote werken

Zoek je een inspirerende spreker over het thema hybride of volledig remote werken, dan ben je bij Marianne Sturman en Susan Smulders aan het juiste adres.

Hybride en remote werken

Hybride werken is nauwelijks meer weg te denken uit de samenleving. In de coronalockdowns hebben zelfs notoire sceptici ervaren dat thuiswerken in veel gevallen uitstekend werkt. Dat wisten Marianne Sturman en Susan Smulders al veel langer. Met 22 jaar ervaring met dienstverlening op basis van thuiswerken (Marianne) en 14 jaar ervaring in het adviseren, trainen en begeleiden van organisaties die meer tijd- en plaatsonafhankelijk willen werken (Susan), kennen zij de praktijk van hybride werken als geen ander. Niet voor niets hebben ze er het boek Hybride Wérkt over geschreven.

Lezingen en workshops

Zoek je een inspirerende spreker over het thema hybride of volledig remote werken, dan ben je bij Marianne en Susan aan het juiste adres. Samen kunnen zij een inspirerende lezing of workshop geven over hun visie op de toekomst van werken en samenwerken en/of de praktijk van hybride en remote werken in het hier en nu. Afhankelijk van het publiek en de doelstelling van de sessie maken ze graag een verhaal op maat. Of het nu gaat om leidinggeven aan hybride werkers, op afstand samenwerken of de rol van het kantoor in de toekomst. Overigens kunnen sessies ook online of hybride, waarbij een spreker fysiek aanwezig is en de andere op afstand deelneemt.

Opzet

Een lezing of workshop is bij Moneypenny per definitie maatwerk. We maken we graag een passend voorstel op basis van onderwerp, publiek en doelstelling. Meer weten? Neem contact op met Susan Smulders.

Sprekers

Marianne Sturman is oprichter van Moneypenny en al 22 jaar een autoriteit op het gebied van remote werken. Als pionier op het gebied van thuiswerken, is zij regelmatig in de media te zien. Susan Smulders is hybride werken expert en mede-oprichter van Moneypenny Training & Advies. Zij ondersteunt al 14 jaar grote en kleine organisaties bij vraagstukken over werken, samenwerken en leidinggeven op afstand. Susan en Marianne hebben samen het boek Hybride wérkt geschreven dat in september 2022 is verschenen.

Voor wie

Voor organisaties die hybride (willen gaan) werken en op zoek zijn naar inspiratie en praktische handvatten bieden. Ook zeer geschikt voor management of HR teams die willen nadenken over de toekomst van werken en daarbij een prikkelende discussie over (on)mogelijkheden niet schuwen.

Neem contact met ons op

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!