Nieuwsbrief mei 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de hoogte blijven van Moneypenny? Meld je dan hier aan voor onze mailing.

Door Willemijn
Op 28 mei 2024
In de media
nieuwsbrief-moneypenny

Kunstgebit aan Huis gaat virtueel met Moneypenny

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png

“Bonnie handelt snel en is communicatief sterk, waardoor ik een goed beeld heb van de status van haar werkzaamheden en me nooit zorgen maak.”

Wij interviewden Jellie van Kunstgebit aan Huis. Jellie gaat bij ouderen langs huis om een kunstgebit aan te meten. Zelf verricht ze dus vooral fysiek haar werkzaamheden. Toch heeft ze ervoor gekozen om marketing- en sociale mediataken uit te besteden aan virtueel assistent Bonnie.

In dit interview gaan wij dieper in op deze taken en vragen wij Jellie hoe zij de samenwerking op afstand ervaart. Bovendien raadt Jellie andere ondernemers aan zich vooral te focussen op hun specialiteit door andere bijkomende taken uit te besteden.

Benieuwd naar wat Jellie nog meer te vertellen heeft? Je leest het hele interview op onze website.

Naar het interview

Explainer video: Samenwerken met een Moneypenny-VA

3855239b-b8bf-2e13-acf1-46684551cc92.pngOverweeg je een samenwerking aan te gaan met een virtueel assistent of ben je net een samenwerking begonnen? Dan komt onze nieuwe explainer video mooi van pas. In deze video zetten wij namelijk de belangrijkste zaken voor een goede samenwerking op een rij.

Met een Moneypenny-VA werk je asynchroon en op afstand samen. Daarbij is communicatie ontzettend belangrijk; duidelijke taakomschrijvingen, verwachtingen en deadlines zorgen voor een efficiënte en productieve samenwerking.

Wil jij ook het meeste uit je virtuele samenwerking te halen? Bekijk dan onze explainer video en ontdek hoe je jouw Moneypenny-VA optimaal benut. Het is de eerste stap naar een efficiënte en succesvolle samenwerking.

Bekijk de video

Gaat jouw medewerker met zwangerschapsverlof?

e1f0b392-6a34-2bf7-33da-f3cc8c368241.png

Zie jij op tegen de zoektocht naar een geschikte vervanger? Overweeg dan een (tijdelijke) virtueel assistent als vervanging. Moneypenny ontneemt jou graag de stress door met de juiste match te komen.

Een lang en vermoeiend wervingstraject kun je dan overslaan. Zelfs de opstartperiode tussen jou en de VA wordt door Moneypenny begeleid en ook gedurende de samenwerkperiode blijven wij standby. En geen zorgen, met ons grote pool van professionals is er altijd een juiste fit. 

Meer lezen over het inzetten van een VA als vervanging bij zwangerschapsverlof? Neem dan een kijkje op onze website en lees het volledige blog.

Naar het blog

Geef de teamspirit een boost met een Workation

2a18afdb-e8c6-d2bc-d79f-15669154b798.png

Onlangs zijn wij met het Moneypenny-team naar Moraira (Spanje) afgereisd voor een teambuilding week. Het was een week waarin er naast werk vooral veel ruimte was voor ontspanning en leuke momenten met elkaar.

De reden van deze workation? Bij Moneypenny werken wij natuurlijk 100% virtueel en daarom zoeken wij naar leuke mogelijkheden om een positieve teamspirit te behouden. En ja, fysiek bij elkaar zijn draagt hier zeker aan bij.

Wil jij ook de teamspirit binnen jouw team naar een hoger niveau tillen? Wij stelden onze accountmanager Roseanne een aantal vragen over hoe de workation in Moraira heeft bijgedragen aan de teamspirit en welke positieve ontwikkelingen hieruit voortvloeien voor Moneypenny. Lees het hele interview en kom erachter wat een workation voor jouw team én jouw bedrijf kan betekenen.

Naar het interview

Interview met Vitaliteits-VA Merel

2a18afdb-e8c6-d2bc-d79f-15669154b798.png

“Door mijn proactieve houding zie ik direct wat aandacht vereist en handel ik daar snel op.”

Wij interviewden onze virtueel assistent Merel. Merel liet haar carrière in de makelaardij achter zich om een ander pad in te slaan dat beter bij haar past. Ze startte haar eigen onderneming als personal trainer en leefstijlcoach en met haar rol als VA bij Moneypenny vond ze de juiste balans.

Wat Merel meebrengt uit haar vorige werkervaring is haar proactieve houding en snelle manier van handelen. Deze commerciële achtergrond stelt Merel naar eigen zeggen in staat om net dat stapje verder te gaan.

Ben je nieuwsgierig naar het hele interview met Merel? Op onze website lees je wat zij nog meer te vertellen heeft.

Naar het interview

Meer uit onze kennisbank

Meer continuïteit met een flexibel secretariaat
12 juli 2024 Blog

Social media ondersteuning

Een sterke online aanwezigheid is belangrijk voor het succes van elk bedrijf. Social media speelt… Lees verder
Virtueel Assistent Quita aan het werk voor haar opdrachtgevers van Moneypenny
11 juli 2024 Blog

Rechterhand nodig? Management ondersteuning door Moneypenny

Het fijne gevoel wanneer je dacht iets te zijn vergeten, maar je managementondersteuner alles gewoon… Lees verder
nieuwsbrief-moneypenny
1 juli 2024 In de media

Nieuwsbrief juni/juli 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!