Homerun – handige online tool voor vacatures plaatsen

Aangenaam, Penny is de naam. Al jarenlang ben ik gefascineerd door alles wat online mogelijk is. Van savvy tools tot razendslimme oplossingen die ook het ‘echte’ leven een stukje vergemakkelijken. Met inmiddels de nodige ervaring als Virtuele Assistent weet ik als geen ander hoe vanaf afstand te (samen)werken en zo een opdrachtgever te ‘ontzorgen’. Door zijn extra rechterhand te zijn, door een aanvulling te zijn op zijn linker hersenhelft, of – meestal – door te fungeren als een combinatie van beide. Sinds kort ben ik in dienst bij Moneypenny, met zo’n naam kon een match met dit bedrijf logischerwijs niet uitblijven! Graag neem ik je mee in mijn ervaringen en deel ik de schatten die ik online ontdek*. Doe er je voordeel mee!

Vacatures plaatsen voor snelgroeiende startup

Mijn eerste opdracht voor Moneypenny voerde ik uit voor een snelgroeiende internetstartup. Door hun vliegende start, waren de oprichters op zoek naar mensen die het team konden aanvullen. Aan mij de taak de functies onder de aandacht te brengen van de potentiële nieuwe aanwas. De vacatures plaatsen op de corporate site is een optie. Maar dit kan nog veel beter. Met Homerun.

Hoe heet de tool?

Homerun

Wat is het?

Met Homerun maak je de vacature helemaal in stijl van de eigen bedrijfssite. De vacature oogt als onderdeel van de corporate website, maar je maakt gebruik van de specifieke Homerun-opties.

Geef eens meer details?

Je kan er heel specifieke vragen aan potentiële sollicitanten stellen. Ook kun je op allerlei manieren je bedrijf presenteren, denk aan het voorstellen van de mensen die er al werken en door foto’s te plaatsen.

Gebruiksvriendelijk?

Zeker, zowel het neerzetten van de ‘voorkant’, dat wat de baanzoeker ziet, als de ‘achterkant’ werkt eenvoudig. Wat erg handig is, is de mogelijkheid om alle sollicitaties efficiënt te managen. Zo kunnen overzichtelijk kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek of juist worden afgewezen.

Wat kost het?

15 dagen gratis uitproberen! Daarna ben je €19 per vacature per maand kwijt. En je kan maandelijks opzeggen.

Topservice!

Toen ik bij het inrichten van de vacatures voor mijn klant een paar vragen had kwam Willem, een van de oprichters van Homerun direct online. En via schermen delen, kon hij me alles laten zien. Echt tof!

Wie gebruiken het al?

Blendle, de digitale kiosk, plaatst al zijn vacatures via Homerun. Kijk maar eens op een van hun vacatures.

*Met elk van deze schatten heeft Moneypenny geen enkel zakelijk belang. Het zijn tools en diensten waar wij – net als Penny – van onder de indruk zijn, die het plaats- en tijdonafhankelijk werken stimuleren en die wij daarom het delen waard vinden. Vanzelfsprekend kunnen Penny of een van onze andere Virtuele Assistenten ondersteunen bij het invoeren of toepassen van zo’n tool of dienst.

Door Marianne Sturman
Op 16 juli 2015
Blog
homerun-mascotte-2

Meer inspiratie

Moneypenny nieuwsbrief
23 juni 2022 Nieuwsbrief

Nieuwsbrief juni

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
Zorgeloos op vakantie met een Virtueel Assistent van Moneypenny
22 juni 2022 Blog

Een Virtual Assistant zorgt ervoor dat jij zorgeloos op vakantie kunt

Waar ga jij deze zomer vakantie vieren? En wil je wel óf niet bereikbaar blijven voor personeel… Lees verder
Interview met Sandra Virtueel Assistent van Moneypenny. Zij werkt remote vanuit Portugal
20 juni 2022 Testimonials

Interview met virtueel assistent Sandra

“Mijn werk als Virtueel Assistent heeft het mogelijk gemaakt dat ik recent naar Portugal ben… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!