Gratis webinar: (Samen)werken post Corona: hoe?

Over lange termijn keuzes met  betrekking tot thuiswerken, de rol van kantoor, leiderschap en samenwerken

Werk zoveel mogelijk thuis blijft de komende maanden het devies, dus het duurt nog wel even voordat we weer regelmatig naar kantoor mogen. Als we dat überhaupt nog willen straks natuurlijk, want veel medewerkers en organisaties hebben ervaren dat thuiswerken ook voordelen met zich meebrengt. De meeste teams hebben de afgelopen maanden een ritme gevonden qua (samen)werken op afstand – vaak door de werkwijze van kantoor te vertalen naar online activiteiten. Voor een tijdelijke noodsituatie is dat prima, maar als “nieuw normaal” zijn er betere oplossingen denkbaar. In dit webinar zetten wij een aantal vraagstukken op een rijtje voor leidinggevenden en senior HR professionals die bewust willen nadenken over een post Corona visie op (samen)werken.

door 21/08/2020 0 reacties , , , ,

Welke onderwerpen komen aan de orde

We gaan onder andere in op lange termijn keuzes voor thuiswerken, de rol van kantoor, de impact op verbinding in teams en de rol van leidinggevenden in de toekomst. We bespreken in het webinar onze visie en ervaring met deze onderwerpen en geven praktische tips voor leidinggevenden in de komende tijd.

Wanneer en aanmelden

Dit gratis webinar heeft reeds plaatsgevonden.

Check hier onze agenda voor andere (gratis) webinars en online trainingen.

Kosten

Je deelname aan het Moneypenny Webinar is geheel gratis!

Voor wie

Het Moneypenny Webinar '(Samen)werken post Corona: hoe?' is specifiek bedoeld voor ondernemers, leidinggevenden en senior HR professionals die binnen hun organisatie bezig zijn met strategie- en visievorming rondom werken en samenwerken na Corona.

  • TAGS:  , , , ,
  • CATEGORIE:  Trainingen en webinars
  • Geen reacties

    Reageren

    (verplicht)