Gratis webinar: Leidinggeven aan thuiswerkers

Werken jij en je teamleden nu ook vanuit huis? Dat betekent dat jij als leidinggevende niet langer op aanwezigheid kan sturen, maar je wil natuurlijk wel 'aan het stuur blijven'. Tijdens dit webinar krijg je praktische tips over hoe je thuiswerkers aanstuurt, zodat alles op rolletjes blijft lopen.

door 8/5/2020 0 reacties , , , , ,

Tijdens dit webinar  gaan we online aan de slag met de impact die thuiswerken heeft op de manier van leidinggeven in jouw organisatie. Daarbij hebben we het o.a. over wat werken op afstand vraagt aan nieuwe vaardigheden (van medewerkers & managers), wat er verandert in werken en samenwerken (binnen én tussen teams en afdelingen) en wat er verandert in de rol van leidinggevenden. Daarnaast geven we antwoorden op de volgende vragen:

  • hoe hou je onderling contact en blijf je effectief samenwerken?
  • hoe zorg je dat je toch je doelen blijft behalen, ook als je elkaar (tijdelijk) niet meer ziet?
  • hoe maak je online vergaderen effectief?

Wanneer en aanmelden

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden.

Check hier ons overzicht van (gratis) webinars en online trainingen.

Kosten

Je deelname aan het Moneypenny Webinar is geheel gratis!

Voor wie

Dit Moneypenny webinar is vooral bedoeld voor leidinggevenden die met werken en samenwerken op afstand te maken hebben en voor ondersteunende functies als HR die een rol spelen in de transitie naar nieuwe, flexibele manieren van werken.

Meld je ook aan als je er misschien niet bij kan zijn, want dan sturen we je de link toe zodat je het webinar kan naluisteren!

  • TAGS:  , , , , ,
  • CATEGORIE:  Archief trainingen en webinars
  • Geen reacties

    Reageren

    (verplicht)