Het nieuwe werken

Moneypenny brengt mensen bij elkaar door in te spelen op het groeiende verlangen naar flexibiliteit, kwaliteit en efficiëntie, en de behoefte aan Het nieuwe werken. Goed opgeleide, en vooral gemotiveerde thuiswerkers worden gekoppeld aan ondernemers die waarde hechten aan een snelle aanpak.

Administratieve, secretariële en boekhoudkundige medewerkers bieden vanuit huis de gewenste ondersteuning, maar Moneypenny is ook actief op het gebied van ICT en communicatiemethoden.

Het nieuwe werken: kostenbesparend
De aanpak van Moneypenny komt in veel opzichten aan alle wensen van betrokkenen tegemoet: de thuiswerkers, ook wel ‘flexibele assistenten’, genieten de vrijheid van het zogenaamde nieuwe werken en ondernemers profiteren van de efficiënte, kostenbesparende inzet van zeer gedreven arbeidskrachten. In deze constructie is geen sprake van reiskosten of reistijd, en medewerkers verzorgen hun eigen werkplek.

Passende oplossingen
Of het nu gaat om korte of langdurige werkzaamheden, om een vast dienstverband of detachering, secretariële of administratieve werkzaamheden, taken op het gebied van personeel & organisatie, marketing, communicatie, juridische zaken of financiën… Met een bestand van ruim 7.800 hoogwaardige kandidaten weten wij elk personeelstekort op te lossen binnen het kader van Het nieuwe werken.