Het Nieuwe Werken in de praktijk 29 oktober 2012

Moneypenny organiseerde al acht maal de succesvolle Workshop "Het Nieuwe Werken in de praktijk". Naar aanleiding van de positieve feedback van de deelnemers, wordt deze Workshop op maandag 29 oktober 2012 herhaald.
 
Workshop “Het Nieuwe Werken in de praktijk"

maandag 29 oktober van 12.30 – 18.00 uur
locatie: Kantoor Microsoft, Schiphol
€ 295,- ex BTW per deelnemer

Thuiswerken, resultaatgericht werken, flex kantoren, schooltijdbanen, zelfroostering, zelfsturende teams… Allemaal vormen van Het Nieuwe Werken, een hot topic voor veel HR en business managers. Maar wat betekent Het Nieuwe Werken nu in de praktijk? Wat zijn de voordelen voor uw organisatie? Waar moet u aandacht aan besteden bij implementatie? En wat mag er nu eigenlijk wel en niet vanuit arbeidsrecht en ARBO regelgeving? Deze vragen komen aan de orde in het bijgaande programma, zodat u aan het eind van de middag globaal inzicht heeft in wat Het Nieuwe Werken in de praktijk kan betekenen voor uw organisatie. De sessie is kleinschalig (maximaal 12 deelnemers) en daardoor zeer interactief. Bovendien krijgt u een kijkje in de keuken van Het Nieuwe Werken van Microsoft, een van de smaakmakers op dit gebied in Nederland.

Programma

12.00-13.00 Ontvangst en lunch

13.00-13.30 De kaders van Het Nieuwe Werken, Moneypenny

Wat is Het Nieuwe Werken en waarom is het relevant? 
Wat zijn de randvoorwaarden voor succes?

13.30-15.00 3 deep dives
Deep dive hoe verandert management en leiderschap, Saskia Nijs
Hierbij wordt ingegaan op onderwerpen als output sturing aanwezigheidsplicht, potentieel en coachend leiderschap

Deep dive Het Nieuwe Werken en Samenwerken, Moneypenny
              
Hoe kunt u aan de slag met Het Nieuwe Werken?
Met welke HR en Arbo aspecten moet u rekening houden?

Deep dive Technologie en fysieke werkomgeving, Microsoft

15.15-16.00 Rondleiding door het kantoor van Microsoft

16.00-17.00 Het Nieuwe Werken, hoe doe ik het zelf? Discussie o.l.v. de experts

17.00-18.00  Borrel

Kosten
De kosten voor deze workshop bedragen € 295,- ex BTW, inclusief lunch per deelnemer. Annulering is kosteloos, mits minimaal 2 weken van tevoren doorgegeven.

Voor wie
Deze workshop is bedoeld voor HR managers en managers binnen (middel)grote ondernemingen die zich orienteren op Het Nieuwe Werken.

Inschrijven
Stuur een email aan secretariaat@moneypenny.nl als u zich wilt inschrijven en vermeld daarbij uw naam en adres en met hoeveel personen u wilt deelnemen. U ontvangt na inschrijving een bevestiging met routebeschrijving. Na afloop van de workshop ontvangt u alle informatie, de presentaties en aanvullende informatie digitaal.

Organisatoren
De workshop wordt verzorgd door twee organisaties die Het Nieuwe Werken vanuit hun eigen specialisme belichten.

Moneypenny Advies & Implementatie is onderdeel van Moneypenny, een bedrijf dat al 11 jaar werkt volgens de principes van Het Nieuwe Werken en in die tijd bij meer dan 400 klanten 'Nieuwe Werkers' heeft gedetacheerd en aangestuurd. Deze schat aan praktijkervaring wordt nu ook benut om organisaties te adviseren over en ondersteunen bij beleidsbepaling én implementatie van Het Nieuwe Werken.

Saskia Nijs is werkzaam als zelfstandige op het gebied van leiderschap en potentieel. Het is haar ambitie om de maatschappij in overvloed te verbinden. Vanuit het potentieel van mensen met alle resources die wij bezitten. Door al deze mogelijkheden te verbinden kan vooruitgang en groei ontstaan. Vanuit haar ervaring in verschillende leidinggevende rollen bij grote organisatie, als laatste bij Microsoft, kan zij leiders en managers inspireren om anders te kijken naar hun mensen en leiding te geven vanuit eigen potentieel. 
 
Meer weten?
Stuur een e-mail naar Susan Smulders via marianne.sturman@moneypenny.nl of bel (020) 42 60 760
(We behouden ons het recht voor om de workshop de annuleren indien zich minder dan 5 deelnemers inschrijven)