Werklunch werk-privé balans: grip houden op grenzen

Steeds meer organisaties bieden medewerkers een stukje vrijheid om te kiezen waar, wanneer, met wie en hoe ze werken. Bijvoorbeeld omdat ze gekozen hebben voor Het Nieuwe Werken, Anders Werken of Flexibel Werken. Dat biedt volop mogelijkheden om werk en privé flexibeler te organiseren, maar levert ook nieuwe vraagstukken op. Onze workshop werk-privé balans biedt inspiratie om de flexibiliteit in jouw werk te benutten om werk en privé beter in evenwicht te houden. Hoe groot of beperkt je flexibiliteit ook is!

Helaas is er geen universeel recept voor een optimaal evenwicht. Er zijn verschillende flex-stijlen die je kunt toepassen om werk en privé te combineren. Startpunt van onze workshop is dan ook het in kaart brengen van je voorkeursstijl en hoeveel grip je nu ervaart op de scheidslijn tussen werk en privé. Dit doen we aan de hand van de beproefde WorkLife Indicator test. De uitkomsten daarvan zijn soms verrassend of een tikje confronterend. Ze leiden in ieder geval altijd tot interessante gesprekken tijdens de workshop. We gaan aan de slag met de inzet van verschillende flex-stijlen, met het effectief stellen van grenzen en met heel veel praktische tips (en trucs) om naar hartenlust mee te experimenteren.

Programma werklunch (open inschrijving)

Regelmatig kun je deelnemen aan deze intensieve en inspirerende workshop in de vorm van werklunch. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers.

Voorbereidende test 
Voor de workshop vul je online de WorkLife Indicator test in. De uitslag van deze wetenschappelijk gevalideerde test krijg je tijdens de werklunch.

Werklunch
Tijdens de workshop gaan we drie uur aan de slag met o.a. flex-stijlen en grenzen stellen. In de workshop is volop ruimte om je nieuwe inzichten om te zetten in concrete actiepunten die jouw werk-privé balans verbeteren.

Kosten
De kosten voor deze werklunch bedragen van € 225,- voor € 195,- ex BTW per persoon. 

Locatie en datum
De werklunch vindt op donderdag 23 maart van 11.00 tot 14.00 uur in de omgeving van Amsterdam (definitieve locatie wordt snel bekend gemaakt).

Inschrijven werklunch
Klik hier om je in te schrijven voor de werklunch.

Aanvullende optie - persoonlijke coaching
In de werklunch krijg je veel inspiratie aangereikt. Je kunt de workshop uitbreiden met twee telefonische coachingssessies van 45 minuten waarin we jouw specifieke vraagstukken verder uitdiepen. Ook bespreken we dan je ervaringen met de aangereikte stof. De extra kosten hiervoor bedragen € 200,- ex BTW per deelnemer.

Individuele coaching werk-privé balans

Naast de werklunch bieden we ook de mogelijkheid om een individueel werk-privé balans programma te volgen. Dat ziet er als volgt uit:

Voorbereidende test
Voordat de coaching start vul je online de WorkLife Indicator test in. De uitslag van deze wetenschappelijk gevalideerde test gebruiken we als startpunt voor het coachingstraject.

Persoonlijke coaching sessie, kantoor Moneypenny Amsterdam (2 uur)
Tijdens deze sessie gaat onze coach met jou aan de slag met de uitkomsten van de test en jouw specifieke vraagstukken. Je krijgt een aantal concepten aangereikt en krijgt huiswerk mee om aan de slag te gaan.

Telefonische follow-up sessies (3 x 45 minuten)
Na de training zijn er 3 telefonische follow up sessies van 45 minuten met jouw coach. Op basis van de uitkomsten van de persoonlijke coaching sessie, huiswerkopdrachten en eigen ervaringen verdiepen we de aangereikte stof en helpen we je om daadwerkelijk de nieuwe inzichten in jouw leven de integreren.

Kosten
De kosten voor dit individuele programma bedragen € 545,- ex BTW per deelnemer.

Data
Dit programma kan op ieder moment starten. Meer weten of een eerste afspraak plannen? Mail dan Susan Smulders.

In-company trainingen

Moneypenny biedt bovenstaande workshop en coaching ook aan als in-company programma. In overleg met u maken wij graag een offerte op maat. Mail of bel Susan Smulders (06-45766097) voor een vrijblijvende kennismaking.