Consultancy: Het Nieuwe Werken invoeren

Iedereen praat over Het Nieuwe Werken. Het biedt grote voordelen voor organisatie én medewerkers. Maar hoe pas je dat Nieuwe Werken effectief toe? Veel organisaties worstelen met deze vraag. Moneypenny weet het antwoord.

Het Nieuwe Werken invoeren

Het ervaren team van Moneypenny begeleidt je bij de succesvolle invoering en toepassing van Het Nieuwe Werken. Wij ondersteunen bij de beleidsvorming, het bepalen van de aanpak en het opstellen van de spelregels. Daarnaast helpen wij teams, leidinggevenden en individuele medewerkers om de slag te maken naar nieuwe werkvormen. We bieden complete implementatieprogramma’s en projectmanagement, maar ook praktische workshops over bijvoorbeeld leiderschap, vergaderen en samenwerken binnen HNW.

De expertise van Moneypenny

Bedrijven en instellingen weten ons te vinden voor advies over en begeleiding bij Het Nieuwe Werken. Want Moneypenny is op dit gebied de expert. Omdat elke organisatie andere behoeften heeft, stemmen wij onze diensten nauwkeurig af op het werk, de bedrijfscultuur en de medewerkers. Je Moneypenny HNW-adviseur heeft brede praktijkervaring. Je krijgt geen standaardoplossingen aangeboden, maar flexibel maatwerk dat bewezen effectief is.

Het Nieuwe Werken invoeren? Lees praktijkvoorbeelden!

Lees in ons blog de praktijkvoorbeelden op het gebied van implementatie van Het Nieuwe Werken.