Advies over werken en samenwerken op afstand

Nu veel organisaties - al dan niet versneld - met thuiswerken aan de slag gaan, ontstaan er nieuwe vraagstukken. Veel managers en medewerkers worstelen hiermee. Moneypenny weet het antwoord! Op basis van 21 jaar ervaring met thuiswerken begeleiden Susan Smulders en Marianne Sturman teams, leidinggevenden en individuele medewerkers om de slag te maken naar (deels) thuiswerken. Je krijgt van ons geen standaardoplossingen aangeboden, maar flexibel maatwerk dat bewezen effectief is.

Begeleiding

Het ervaren team van Moneypenny begeleidt je bij de succesvolle invoering en toepassing van flexibele, nieuwe werkvormen. Veel organisaties zullen kiezen voor een hybride vorm, waarbij zowel op kantoor als op afstand gewerkt kan worden. We bieden complete implementatieprogramma’s en projectmanagement, maar ook praktische online trainingen over bijvoorbeeld leiderschap, vergaderen en samenwerken op afstand.

Op zoek naar inspiratie?

In onze inspiratiebibliotheek vind je artikelen, onderzoek en interviews over werken en samenwerken op afstand. Of download hier onze whitepapers.