Moneypenny Dag 2021 – eindelijk!

Een dag waar wij, bij Moneypenny, elk jaar opnieuw ontzettend naar uitkijken. De dag die vorig jaar geen doorgang mocht vinden vanwege de Corona-maatregelen. Maar waar we daarom dit jaar extra van genoten hebben.

Op 22 oktober 2021
Blog

Want voor de meeste virtueel assistenten geldt dat ze nog nooit collega’s van Moneypenny hebben ontmoet. Iedereen werkt remote en we hebben voornamelijk online contact met elkaar. Geen kantoor, geen reistijd en zeker niet eindeloos vergaderen. Flexibel en efficiënt op afstand werken, dat is wat wij doen.

Eerste kennismaking maar toch vertrouwd

Drie weken geleden kwamen de meeste VA’s van Moneypenny bij elkaar voor de jaarlijkse Moneypenny VA-dag. Dit jaar reisde men af naar de Freeland Farm in Nigtevecht. Een gave vergaderlocatie in een 350 jaar oude boerderij gelegen langs de Vecht.

Rond het middaguur druppelen de VA’s binnen. Soms letterlijk, want het weer zat helaas niet mee. Bij veel collega’s zie je een blik van herkenning, want via ons eigen platform ‘Meetingpoint’ hebben we regelmatig contact met elkaar.

We starten met lunchen en wat is het grappig om nu eens met z’n allen van een heerlijke luncht te kunnen genieten. Tijdens de lunch kunnen we door middel van groeps-speeddates even kort met elkaar fysiek kennismaken en bijpraten. Het voelt vertrouwt en zeker niet als een eerste ontmoeting, de sfeer is goed en iedereen geniet van het samenzijn.

Het vrouwenhart

Dan is het tijd voor de lezing van Janneke Wittekoek. Zij leert ons alles over het vrouwenhart. Heel toepasselijk, want bij Moneypenny werken voornamelijk vrouwen. Sinds kort hebben we eindelijk weer een mannelijke collega erbij, maar dit geheel terzijde. Janneke vertelt ons over de medische verschillen tussen mannen en vrouwen, hoe we goed voor onszelf en ons vrouwenhart kunnen zorgen en waar we extra alert op moeten zijn. Een nuttige lezing doorspekt met humor en leuke feitjes, het publiek luisterde dan ook geboeid. Iedereen is erg enthousiast wanneer we een gesigneerd boek van haar meekrijgen naar huis.

Onze VA’s buiten Nederland

Moneypenny heeft steeds meer VA’s die vanuit het buitenland werken. Ook deze VA’s voelen zich verbonden met het bedrijf en volgen zonder uitzondering(!) online, met behulp van onze Meeting Owl, de lezing van Janneke. Tegenwoordig werken er VA’s vanuit Duitsland, Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Curacao en Bonaire. En waarom ook niet, op remote werken zit geen afstandslimiet.

Pubquiz

Omdat het weer ons in de steek laat of misschien juist is wat je kan verwachten in Nederland, wordt onze buitenactiviteit snel vervangen voor een activiteit binnen. Zo strijden we allemaal opeens mee in een heuse Moneypenny Pubquiz. We krijgen de meeste diverse vragen op ons afgevuurd. Noem 4 James Bond films met Daniël Craig. Vanuit hoeveel landen werken er VA voor Moneypenny? Wie is onze nieuwste aanwinst in het Moneypenny Team?

Hoewel het fanatisme bij iedereen komt bovendrijven wordt er ontzettend veel gelachen met elkaar. Na een close finish gaat er 1 team aan de haal met de felbegeerde geurkaarsen. De andere teams zinnen op een revanche in 2022.

Afsluitende borrel

Na de spannende ontknoping van de pubquiz sluiten we de dag af met een gezellige borrel. Onder het genot van een drankje en hapje kletsen we nog wat na, evalueren de dag maar genieten we vooral nog even van ons samenzijn.

En zo komt er ook aan editie 2021 een einde. Een dag die in het teken stond van teambuilding, kennis opdoen én gezelligheid. Tot volgend jaar!

Meer info?

Wil jij ook als VA aan de slag? Bekijk hier onze vacatures.

Meer weten over het aansturen van medewerkers op afstand en hoe je thuiswerken goed kan integreren in jouw organisatie? Kijk op onze website en ontdek wat Moneypenny training & advies voor jouw organisatie kan betekenen.

Zelf een VA inschakelen? Maak vrijblijvend een afspraak met Marianne voor meer informatie.

Meer uit onze kennisbank

Meer continuïteit met een flexibel secretariaat
12 juli 2024 Blog

Social media ondersteuning

Een sterke online aanwezigheid is belangrijk voor het succes van elk bedrijf. Social media speelt… Lees verder
Virtueel Assistent Quita aan het werk voor haar opdrachtgevers van Moneypenny
11 juli 2024 Blog

Rechterhand nodig? Management ondersteuning door Moneypenny

Het fijne gevoel wanneer je dacht iets te zijn vergeten, maar je managementondersteuner alles gewoon… Lees verder
nieuwsbrief-moneypenny
1 juli 2024 In de media

Nieuwsbrief juni/juli 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!