Advies & Implementatie:
leer het van de expert!

Bij de switch naar hybride werken hoef je het wiel niet uit te vinden. Dat hebben wij namelijk al gedaan. Na 21 jaar pionieren weten wij exact hoe je succesvol overschakelt.

De uitdaging van hybride werken

Hybride is een totaal andere manier van (samen)werken dan je gewend bent. Het vereist nadenken over de gewenste Way Of Working, de kaders qua tijd en plaats, randvoorwaarden als ICT, huisvesting en HR/Arbo en de wijze van implementatie.

Van jou als manager wordt ook een ‘hybride aanpak’ gevraagd, namelijk een mix van outputgerichte sturing en ondersteunend leiderschap. Waarbij je alert bent op verbinding: binnen teams en met medewerkers. Ook voor individuele medewerkers vergt hybride (samen)werken een omschakeling: doelmatige communiceren, zelfstandig keuzes maken en meer verantwoordelijkheid, ook voor verbinding met collega’s.

Moneypenny heeft meer dan 20 jaar ervaring met de introductie van nieuwe manieren van werken bij (middel)grote organisaties. We bieden maximale flexibiliteit: van eenmalige webinar of inspiratiesessie tot volledige implementatieprojecten.

Connecting the desks

Succesvolle implementatie van hybride werken vergt antwoorden op de volgende vragen:

Way-of-working-training-implementatie-moneypenny1

We denken graag met je mee

Aan de hand van ons implementatiemodel kunnen wij je helpen met het ontwikkelen van een visie (WHY en WHAT) en bij het opzetten van een praktisch plan van uitvoering (HOW).
Voor hybride werken beschikken wij over een scala aan slimme instrumenten, zoals voorbeeldstructuren voor werkafspraken binnen teams, de gesprekstools Belangen in Balans en Thuiswerkprofiel. Deze zijn exclusief ontwikkeld door Moneypenny in de ruim 20 jaar dat wij grote en middelgrote organisaties adviseren over hybride werkvormen.

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!