Secretariaat outsourcen, zo werkt het bij Troostwijk

Een kantoor vol typistes is echt verleden tijd. Door administratief werk deels door thuiswerkers te laten doen, ben je sneller, effectiever en veel flexibeler. Dat is de ervaring van Caroline Keg, die ooit bij Troostwijk begon als invalkracht voor het verwerken van taxatierapporten, en die nu verantwoordelijk is voor het servicecenter (backoffice en frontoffice). Troostwijk is gespecialiseerd in taxaties, vastgoedadvies en contra-expertises.

Het moet sneller

Toen Caroline van de directie van Troostwijk hoorde met hoeveel fte's zij het werk moest doen, wist ze dat ze meer flexibiliteit nodig had. Ze vond de oplossing in een externe flexibele schil: thuiswerkers die snel en efficiënt ingezet kunnen worden. Inmiddels is Moneypenny al jaren de vaste partner voor het uitwerken van rapporten. “Daar hoeven we niet meer naar om te kijken. De Moneypenny-medewerkers houden zelf contact met de taxateur en werken binnen de gestelde tijd en kwaliteit.”

Zo veel mogelijk thuiswerken

“Alles wat je op afstand kunt doen, hebben wij deels bij Moneypenny belegd,” zegt Caroline. “Er zijn alleen mensen op kantoor die ook op kantoor moeten zijn. In mijn team wordt er dus regelmatig vanuit huis gewerkt. Efficiënt, want je hebt geen reistijd, en je maakt afspraken over wat wanneer af moet. De mix van thuis en op kantoor werken is bijzonder effectief.”

Taxeren op afstand

De markt verandert sneller dan ooit en klanten willen steeds sneller bediend worden. Innovatie is daarom van het grootste belang. Het uitvoeren van taxaties op locatie kost nu veel (reis-)tijd. Met nieuwe toepassingen is daar veel winst te behalen. “Via Cyclomedia kun je inzoomen op de locatie en daar kunnen we klanten, taxaties en nieuwe foto's aan toevoegen. Zo ga je naar desktop-taxaties. Veel sneller en goedkoper.” Beeld-geluid verbindingen kunnen op termijn ook ingezet worden. Caroline: “Naast de gebouwen kunnen we ook de roerende zaken zoals machines ten dele taxeren. Het werkt als een soort conference call, er wordt ingebeld met beeld en de klant gaat dan zelf filmen. De taxateur kan daarbij op afstand instructies geven.” Meer informatie: Outsourcing aan Moneypenny Troostwijk troostwijk