Klik hier als u dit bericht niet kunt lezen

Moneypenny BV subsidiebericht 14 september 2011 


Contact
Wilt u reageren op deze emailnieuwsbrief of heeft u vragen over Moneypenny mail dan naar:
info@moneypenny.nl
of bel (020) 42 60 760

U komt in aanmerking voor ESF Subsidie als u een project 'Het Nieuwe Werken' laat uitvoeren door adviseurs van Moneypenny


Geachte heer/mevrouw,

Vanaf 3 oktober 2011 kan iedere organisatie in Nederland in aanmerking komen voor een subsidie van 75% op de kosten van het inhuren van een externe adviseur Het Nieuwe Werken. Subsidiabele projecten richten zich op procesverbetering en vergroting van duurzame inzetbaarheid van medewerkers om effectiever te werken. Het Nieuwe Werken valt onder dat thema. De hoogte van de subsidie bedraagt 75% van de kosten met een minimum subsidiebedrag van € 13.000,- en een maximum van € 18.000,-. U betaalt dus zelf maar 25% van de kosten van het project!

Moneypenny is één van de pioniers van Het Nieuwe Werken en onze gespecialiseerde adviseurs ondersteunen vanuit Moneypenny Implementatie & Advies grote en kleine organisaties bij visievorming, strategie en implementatie van Het Nieuwe Werken. Als bureau voldoen wij aan de criteria om ingeschakeld te kunnen worden in het kader van deze subsidie.

Mocht u interesse hebben in deze subsidiemogelijkheid om daarmee een advies- en/of implementatietraject uitgevoerd door Moneypenny voor 75% door de overheid te laten financieren, klik dan hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Moneypenny Advies & Implementatie

Marianne Sturman (marianne.sturman@moneypenny.nl / 06-51222840) en Susan Smulders (susan.smulders@moneypenny.nl / 06-45766097)

PS. wij verwachten grote belangstelling voor deze subsidie! Als u gebruik wilt maken van de regeling raden wij u aan om te zorgen dat uw subsidieaanvraag op 3 oktober ingediend kan worden. Kijk dus snel op onze website of bel / mail ons!
 

© Copyright Moneypenny BV 2010