Klik hier als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

Moneypenny BV nieuwsbrief 19 oktober 2011 


Contact
Wilt u reageren op deze emailnieuwsbrief of heeft u vragen over Moneypenny mail dan naar:
info@moneypenny.nl
of bel (020) 42 60 760

Inhoud nieuwsbrief


Moneypenny & de Week van Het Nieuwe Werken
Gratis workshop voor duo's van secretaresses en managers: 7 november
Gratis webinars over effectief vergaderen: 8 en 10 november
Gratis webinar over Het Nieuwe Werken en sociale binding: 11 november
Inspirerende ondernemers strijden om TelewerkPrijzen
Hart voor HNW? Doe mee aan het TelewerkForum!
Moneypenny in de media

 

Moneypenny & de Week van Het Nieuwe Werken


Op 7 november 2011 gaat de Week van het Nieuwe Werken van start. Tijdens deze week biedt Moneypenny een aantal speciale workshops en webinars. Praktisch en interactief, zodat u er direct uw voordeel mee kunt doen. Hieronder leest u er meer over. Alle meetings zijn gratis toegankelijk!

Bij Moneypenny staat élke week in het teken van Het Nieuwe Werken: met advies en ondersteuning bij de implementatie van HNW en met onze flexibele assistenten en professionals die in vele kleine en grote bedrijven onmisbaar zijn geworden. Wordt Het Nieuwe Werken ook in uw organisatie dagelijkse kost? Bel of mail ons gerust voor advies, informatie of ondersteuning. Wij delen graag onze kennis en ervaring!

Moneypenny
Week van Het Nieuwe Werken

 

Gratis workshop voor duo's van secretaresses en managers: 7 november


"Het Nieuwe Werken? Fantastisch! Maar mijn secretaresse moet natuurlijk gewoon van 9 tot 5 op kantoor zijn..." Dit horen wij nog geregeld! Maar het is onvermijdelijk dat de rol van secretariŽle ondersteuning wijzigt, simpelweg door ontwikkelingen die samenhangen met Het Nieuwe Werken. Denk aan de overgang van papier naar digitaal en de inzet van efficiŽntere instrumenten zoals online vergaderen. Kortom, er gaat een ontwikkeling plaatsvinden van secretaresse naar Future Assistant.

Speciaal voor koppels van secretaresses en managers organiseren wij een praktische en interactieve workshop waarin u samen verkent wat HNW voor u betekent. Welke ondersteuning verwacht u van uw Future Assistant? Welke rol wilt u als Future Assistant spelen?

Tijd en plaats: 7 november 2011, 14.00Ė16.00 uur, Den Haag
Informatie en aanmelding

 

Gratis webinars over effectief vergaderen: 8 en 10 november


De gemiddelde Nederlandse werknemer besteedt een kwart van zijn/haar tijd aan vergaderingen. Voor het management aan de top loopt dat op tot maar liefst 80%. Saillant detail: mensen ervaren gemiddeld 50% van de tijd die zij in vergaderingen zitten als ineffectief.

Alle reden dus om te bekijken hoe Het Nieuwe Werken en nieuwe manieren van vergaderen kunnen bijdragen aan het terugdringen van de hoeveelheid vergaderingen en het vergroten van de effectiviteit. Uiteraard hoeft u hiervoor de deur niet uit: via een online seminar krijgt u in een uur handvatten aangereikt om grip te krijgen en te houden op uw vergaderdruk!

Het webinar wordt 2x aangeboden: 8 en 10 november, 9.30-10.30 uur
Informatie en aanmelding

 

Gratis webinar over Het Nieuwe Werken en sociale binding: 11 november


Het Nieuwe Werken betekent dat we niet meer altijd met z'n allen tussen 9 en 5 op kantoor werken. Het biedt immers ruimte om te werken waar en wanneer dat effectief is. Eén van de grootste angsten van medewerkers en managers bij Het Nieuwe Werken is het verliezen van sociale binding en cohesie binnen het team en de organisatie.

Via een online seminar krijgt u in een uur een aantal inzichten over sociale binding binnen organisaties aangeboden en daarnaast krijgt u praktische tips om de verbondenheid binnen uw team te waarborgen.

Datum en tijd: 11 november, 16.00-17.00 uur
Informatie en aanmelding

 

Inspirerende ondernemers strijden om TelewerkPrijzen


Op 10 november 2011 worden tijdens het jaarcongres van het Telewerkforum de winnaars van de TelewerkPrijzen bekendgemaakt. Met deze prijzen, die sinds 1999 jaarlijks worden uitgereikt, wil de Stichting TelewerkForum Het Nieuwe Werken stimuleren en innovatieve oplossingen laten zien.

De TelewerkJaarprijs is voor een organisatie die Het Nieuwe Werken op een voorbeeldige wijze in de bedrijfsvoering heeft ingevoerd. De TelewerkAspectprijs wordt toegekend aan onderzoeken, werkplekconcepten, producten of diensten die op een deelgebied een waardevolle bijdrage leveren aan de invoering van Het Nieuwe Werken.

Voor de TelewerkPrijzen 2011 kunnen organisaties zich inschrijven of laten voordragen tot 21 oktober. De jury beoordeelt de genomineerden op onder meer innoverend vermogen, effectiviteit en haalbaarheid voor de organisatie en de medewerker. In 2010 ging de TelewerkJaarprijs naar Carlson Wagonlit Travel en de TelewerkAspectprijs naar Swunghouse Haaglanden.

Meer informatie over de TelewerkPrijzen
 

Hart voor HNW? Doe mee aan het TelewerkForum!


Sinds 1995 speelt het TelewerkForum een belangrijke rol bij het informeren en adviseren van organisaties over het hoe en waarom van telewerken. De uitreiking van de Telewerkprijzen tijdens de Week van Het Nieuwe Werken is één van de acties om Het Nieuwe Werken te stimuleren. Daarnaast richt het Forum zich op het aanbieden van concrete adviezen en oplossingen voor een succesvolle invoering van telewerken in organisaties.

Door de toenemende belangstelling voor Het Nieuwe Werken is de club groeiende, zegt Moneypenny-directeur Marianne Sturman, één van de bestuursleden van het TelewerkForum. Ondernemers en managers met hart voor Het Nieuwe Werken zijn van harte welkom om zich aan te sluiten. U kunt tot eind dit jaar kosteloos proeflid zijn! Daarna beslist u of u lid wilt blijven.

Interesse? Neem dan contact op met Marianne Sturman: marianne.sturman@moneypenny.nl
Kijk ook op www.telewerkforum.nl

 

Moneypenny in de media


Het Nieuwe Werken leidt tot onveilige situaties - 30 sept. 2011
ABN-AMRO Relevant - september 2011
Amsterdam FM: Marianne Sturman over Cloudworkers.nl - 1 augustus 2011
Cloudsourcing: de massa als bedrijfsmodel - 11 juli 2011


Blog: www.hetnieuwewerken.com     Twitter: @moneypennybv

 

© Copyright Moneypenny BV 2010