Klik hier als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

Moneypenny BV nieuwsbrief 24 maart 2011 


Contact
Wilt u reageren op deze emailnieuwsbrief of heeft u vragen over Moneypenny mail dan naar:
info@moneypenny.nl
of bel (020) 42 60 760

Inhoud nieuwsbrief


Moneypenny introduceert: Cloudworkers, virtuele werkstudenten
Workshop Het Nieuwe Werken in de praktijk – met bezoek aan Microsoft
Nieuwe workshop: In Vuur en Vlam voor Het Nieuwe Werken!
Reclamespots bij BNR Nieuwsradio
Moneypenny in de media

 

Moneypenny introduceert: Cloudworkers, virtuele werkstudenten


Met veel plezier presenteren wij een nieuw merk van Moneypenny: Cloudworkers.

Cloudworkers betekent voor u een uitbreiding van onze dienstverlening. Met dit nieuwe merk spelen we in op de behoefte van ondernemers en bedrijven aan snelle, betaalbare inhuur voor de kleinere klussen waarvoor geen werkervaring nodig is. Deze werkzaamheden laten wij uitvoeren door serieuze, gemotiveerde studenten. Kleine kantoorklussen hoeven dus niet meer te blijven liggen. Denk bijvoorbeeld aan internet searches, gegevens invoeren, video’s editen, etc. Onze studenten werken 100% op afstand, via de cloud. Kijk voor meer voorbeelden van werkzaamheden op www.cloudworkers.nl.

Het verschil tussen Cloudworkers en Moneypenny
Het verschil is dat Cloudworkers met studenten werkt en Moneypenny uitsluitend met professionals die uitgebreide werkervaring hebben. Bij Cloudworkers zoeken wij de beste student voor uw klus uit; bij Moneypenny heeft u keuze uit meerdere voorgedragen kandidaten. Cloudworkers is een onderdeel van Moneypenny en ons ervaren team zet zich voor beide merken in.

Extra voordelig kennismaken
In deze eerste fase van Cloudworkers bieden wij u een cloudworker aan voor een extra scherp tarief van € 20,- (normaal € 25,-). In ruil daarvoor willen wij graag uw feedback, om op basis van uw ervaringen deze nieuwe dienst verder te ontwikkelen. Deze aanbieding geldt tot 1 juni 2011.

Verder lezen: www.cloudworkers.nl
Meteen aan de slag met een cloudworker: 020 – 4260760, info@cloudworkers.nl

 

Workshop Het Nieuwe Werken in de praktijk – met bezoek aan Microsoft


Op 5 april 2011 organiseert Moneypenny de 7e editie van de workshop Het Nieuwe Werken in de praktijk. De workshop is gericht op managers en HR-professionals die zich oriënteren op de mogelijkheden van Het Nieuwe Werken voor hun organisatie.

Om nog meer nadruk te leggen op ervaringen uit de praktijk wordt de bijeenkomst ditmaal gehouden in het kantoor van één van de smaakmakers van Het Nieuwe Werken: Microsoft. In het programma is tijd ingeruimd voor de reis die Microsoft heeft ondernomen richting flexibeler manieren van werken. Daarbij gaat het niet zozeer over technologie maar over de impact van Het Nieuwe Werken op de wijze waarop mensen met elkaar samenwerken. En wat dat betekent voor zowel medewerkers als leidinggevenden. Ook staat er een rondleiding door hun inspirerende gebouw op Schiphol gepland.

Met maximaal 12 deelnemers is er tijdens de workshop voor iedereen gelegenheid om vraagstukken in te brengen en kunnen de workshopleiders op basis daarvan accenten leggen in het programma. Zo wordt het programma bij uitstek interactief.

Programma en aanmelden
 

Nieuwe workshop: In Vuur en Vlam voor Het Nieuwe Werken!


dinsdag 24 mei in smederij Vuurspetters, Huizen

"Het Nieuwe Werken" is hot! Steeds meer organisaties gaan aan de slag met flexibele arbeidsarrangementen. Als u als manager aan de slag gaat met Het Nieuwe Werken krijgt u wel met de nodige uitdagingen te maken. Afspraken maken, op resultaten sturen op afstand, loslaten, het goede voorbeeld geven... Bovendien moet u ook in uw organisatie het vuurtje opstoken om mensen in beweging te krijgen. U kunt het ijzer immers pas smeden als het heet is.

Tijdens onze "In Vuur en Vlam voor Het Nieuwe Werken" workshop krijgt u eerst een kort overzicht van de kaders, weerstanden en uitdagingen van Het Nieuwe Werken. U gaat daarna zelf aan de slag in de smidse in kleine teams om te ervaren wat bepaalde aspecten van Het Nieuwe Werken doen met u in uw rol van manager. Tussen en na het smeden reflecteert u onder leiding van een zeer ervaren coach op uw belevenissen en vertaalt u die naar uw dagelijkse werkpraktijk.

De workshop is kleinschalig (max 12 deelnemers) en daardoor zeer interactief.

Programma en aanmelden
 

Reclamespots bij BNR Nieuwsradio


In de maand april kunt u Moneypenny geregeld tegenkomen op BNR Nieuwsradio. Vier maal per dag zijn er verschillende reclamespots te horen. De voice-over die u hoort is van directeur Marianne Sturman. Dit is de eerste radiocampagne van Moneypenny.

Beluister BNR spotjes
 

Moneypenny in de media


Libelle Nieuwscafé - feb. 2011
Radio 1: Marianne Sturman over het Nieuwe Werken - 4 dec 2010
Management Team - 3 dec 2010
Initiatiefwet flexibele werktijd 'symboolwetgeving' - 3 dec 2010


Blog: www.hetnieuwewerken.com     Twitter: @moneypennybv

 

© Copyright Moneypenny BV 2010