Klik hier als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

Moneypenny BV nieuwsbrief 13 oktober 2010 


Contact
Wilt u reageren op deze emailnieuwsbrief of heeft u vragen over Moneypenny mail dan naar:
info@moneypenny.nl
of bel (020) 42 60 760

Inhoud nieuwsbrief


Gratis in-company workshops tijdens de Week van Het Nieuwe Werken
Gratis workshop Het Nieuwe Werken én in een Porsche rijden?
Wint u de Telewerkprijs? Inschrijven kan nog!
Altijd op de hoogte via ons nieuwe blog en Twitter
Moneypenny in de media

 

Gratis in-company workshops tijdens de Week van Het Nieuwe Werken"


Van 8 t/m 14 november 2010 beleeft Nederland zijn eerste Week van Het Nieuwe Werken. Werkgevers en werknemers worden uitgedaagd om Het Nieuwe Werken uit te proberen. Moneypenny organiseert tijdens deze week gratis workshops!

Onze in-company workshops zijn interactieve sessies van 2 uur voor ca. 10 deelnemers uit één organisatie. Over Het Nieuwe Werken in de praktijk, over succesfactoren en het meekrijgen van uw organisatie. U neemt zelf een vraag of kwestie mee die u rond Het Nieuwe Werken bezighoudt. De workshops worden gehouden op locatie bij u op kantoor. De beschikbare timeslots zijn:

  • Maandag 8 november: ochtend en middag
  • Donderdag 11 november: ochtend
  • Vrijdag 12 november: ochtend en middag

Wilt u een van deze gratis workshops voor uw organisatie? Neemt u dan snel contact op met Marianne Sturman via info@moneypenny.nl of 020 – 42 60 760.
 

Gratis workshop Het Nieuwe Werken én in een Porsche rijden?


Moneypenny-directeur Marianne Sturman won in juni van dit jaar de prestigieuze Porsche Onderneemster van het Jaar Award. Voor onze workshop Het Nieuwe Werken in de Praktijk, op 9 november 2010, is Porsche daarom graag onze gastheer. Niet alleen leert u alles over Het Nieuwe Werken, u mag ook een proefrit maken in een Porsche!

De workshop is een interactieve sessie met maximaal 12 deelnemers (open inschrijving). Centraal staat de vraag: Wat betekent Het Nieuwe Werken in de praktijk? Thuiswerken, resultaatgericht werken, flexkantoren, zelfroostering, zelfsturende teams… Allemaal vormen van Het Nieuwe Werken. Wat zijn de voordelen voor uw organisatie? Waar moet u aandacht aan besteden bij implementatie? En wat mag er nu eigenlijk wel en niet vanuit arbeidsrecht en ARBO-regelgeving?

Datum: 9 november 2010
Plaats: Porsche-centrum in Amsterdam
Het aantal plaatsen is beperkt en aanmelding is noodzakelijk. Aanmelden kan hier.

 

Wint u de Telewerkprijs? Inschrijven kan nog!


De inschrijving voor de Telewerkprijzen 2010 is geopend. Ook dit jaar wordt de TelewerkJaarprijs en de TelewerkAspectprijs uitgereikt. Er zijn twee manieren om hiervoor in aanmerking te komen: u schrijft uw bedrijf zelf in of uw bedrijf wordt voorgedragen.

De Stichting Telewerkforum wil met deze prijsuitreiking, die al sinds 1999 plaatsvindt, Het Nieuwe Werken in Nederland bevorderen en innovatieve oplossingen tonen voor een aantal maatschappelijke en organisatorische problemen, zoals fileproblematiek. Onder Het Nieuwe Werken verstaat de stichting 'tijd- en/of plaatsonafhankelijk werken, waarmee de ondernemingsgeest en concurrentiekracht wordt bevorderd'. Hieronder vallen begrippen als telewerken, thuiswerken, televergaderen, videoconferencing, mobiel werken en vrijwerken. De prijzen worden uitgereikt op 11 november 2010.

Inschrijving en meer informatie
 

Altijd op de hoogte via ons nieuwe blog en Twitter


Moneypenny heeft inmiddels 10 jaar ervaring met Het Nieuwe Werken. Van pionier tot expert! In ons nieuwe blog delen wij graag onze ervaringen én onze mening over ontwikkelingen, beleid en praktijk. Komt u eens langs op hetnieuwewerken.com. Bij alle artikelen kunt u ook úw mening delen met ons en onze lezers. Reacties zijn zeer welkom!

Sinds een paar maanden is Moneypenny ook actief op Twitter. U kunt ons volgen via @moneypennybv. Wij volgen u graag terug!
 

Moneypenny in de media


Juist het mkb omarmt nu flexibel werken - Over Het Nieuwe Werken
Werken in de 21e eeuw - A+O Magazine
Arbeidsmarkt is al flexibel genoeg - Het FD
Vroegbloeier in de Thuiswerkmarkt krijgt eindelijk concurrentie - Het FD

 

© Copyright Moneypenny BV 2010