Klik hier als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

Moneypenny BV nieuwsbrief 29 juni 2010 


Contact
Wilt u reageren op deze emailnieuwsbrief of heeft u vragen over Moneypenny mail dan naar:
info@moneypenny.nl
of bel (020) 42 60 760

Inhoud nieuwsbrief


Marianne Sturman, Porsche Onderneemster van het Jaar
De Porsche-Award: Beloning voor authentiek ondernemerschap
Oud-minister van VROM Sybilla Dekker over Het Nieuwe Werken
Speciale editie AM Magazine: 50 succesvolle vrouwelijk ondernemers
Moneypenny in het nieuws

 

Marianne Sturman, Porsche Onderneemster van het Jaar: "Ik dank deze prijs aan onze opdrachtgevers!"


Zoals u weet zetten wij ons al sinds 2001 in voor een nieuwe manier van werken. Wij bieden organisaties flexibiliteit bij het inschakelen van hoogopgeleide arbeidskrachten. Na enkele jaren van pionieren zijn wij uitgegroeid tot de managers van Het Nieuwe Werken. Steeds meer opdrachtgevers weten de weg te vinden naar ons unieke bestand van 7000 gemoti­veerde professionals die op kantoor, maar steeds vaker ook thuis aan het werk zijn.

Ik vind het heel eervol dat ik ben uitgeroepen tot Porsche Onderneemster van het Jaar 2010. Maar ik dank deze prijs natuurlijk aan onze opdrachtgevers die zo moedig waren om met Moneypenny nieuwe wegen in te slaan. Deze Award is de kroon op onze samenwerking. Wat me echt trots maakt is dat het concept van Het Nieuwe Werken aanslaat. Ik wil u dan ook hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in mij en in Moneypenny hebt gesteld.

Tja, en dan de prijs die bij deze Porsche Award hoort... Het is een groot voorrecht om een half jaar lang gratis een Porsche Cayenne te mogen besturen. Ik zal met veel plezier Moneypenny in de linkerbaan brengen en hoop binnenkort een stop bij uw bedrijf te mogen maken!

Met vriendelijke groet,

Marianne Sturman
directeur Moneypenny

 

De Porsche Award: Beloning voor authentiek ondernemerschap


De Porsche Onderneemster van het Jaar Award is in het leven geroepen als onderscheiding voor vrouwen die hun idee op eigen kracht succesvol in de markt hebben gezet. Ferry Porsche, de oprichter van het merk, was destijds op zoek naar zijn droomauto, kon deze niet vinden en besloot hem daarom zelf te bouwen. Porsche wil ditzelfde authentieke ondernemerschap bij vrouwen honoreren.

Voor de Porsche Onderneemster van het jaar Award waren 50 succesvolle zakenvrouwen genomineerd. De deskundige jury, bestaande uit Sybilla Dekker, oud-minister van VROM, Loek Hermans (lid van de Eerste Kamer en bestuursvoorzitter van MKB Nederland) en Ferd Grapperhaus (hoogleraar Europees Arbeidsrecht) heeft daaruit eerst vijf finalisten en vervol­gens Marianne Sturman als winnaar aangewezen. De Award werd uitgereikt door Ray Uiterwaal, directeur van Pon Porsche Import in Leusden.
 

Oud-minister van VROM Sybilla Dekker: "Het Nieuwe Werken is de sleutel tot hogere arbeidsparticipatie van vrouwen"


Oud-minister Sybilla Dekker motiveerde de keuze van de jury als volgt: "Marianne Sturman speelt met haar bedrijf goed en adequaat in op een nieuwe tijdgeest. Zij heeft met de oprichting van Moneypenny blijk gegeven van visie én van het vermogen om die visie om te zetten in een succesvol bedrijf en dit op eigen kracht."

Hieraan voegde zij toe: "Het concept van Moneypenny is bestendig en houdbaar gebleken. Ik zie Het Nieuwe Werken ook als één van de sleutels voor het tot stand brengen van meer diversiteit - en vooral meer vrouwen - in organisaties."

Bekijk hier het filmpje van Marianne's presentatie

Bekijk hier het filmpje van de onthulling
 

Speciale editie AM Magazine met 50 succesvolle vrouwelijk ondernemers


AM Magazine, de glossy voor de succesvolle, sexy en stijlvolle vrouw, komt deze maand met een speciale editie. Ter gelegenheid van de Porsche Onderneemster van het Jaar Award worden in dit nummer de 50 genomineerde top-onderneemsters gepresenteerd. De vijf finalisten krijgen daarbij bijzondere aandacht.
 

Moneypenny in het nieuws


Interview met Susan Smulders van Moneypenny op BNR Nieuwsradio (9 juni 2010)

Am Magazine (juli/aug 2010)

Sprout (25 juni 2010)
 

© Copyright Moneypenny BV 2010