Klik hier als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

Moneypenny BV nieuwsbrief 9 december 2009 


Contact
Wilt u reageren op deze emailnieuwsbrief of heeft u vragen over Moneypenny mail dan naar:
info@moneypenny.nl
of bel (020) 42 60 760

Inhoud nieuwsbrief

Virtuele Assistent: slim delegeren zonder vaste kosten te maken
Bestseller 'The 4-Hour Work Week' zet Virtuele Assistent op de kaart
Virtuele Assistent Paula Kuiper: "Mijn opdrachtgever blijft flexibel en houdt kosten in de hand"
Kom naar het Telewerkforum Jaarcongres!
Moneypenny in de media

 

Virtuele Assistent: slim delegeren zonder vaste kosten te maken

In deze tijden proberen organisaties uit alle macht hun vaste kosten terug te dringen. Tegelijkertijd bestaat wel degelijk de behoefte aan gekwalificeerde, ervaren arbeidskrachten. Dat merken we bij Moneypenny aan de groeiende vraag naar Virtuele Assistenten.

De Amerikaan Tim Ferris schreef een interessant boek over de meerwaarde van Virtuele Assistenten. The 4-Hour Work Week is een internationale bestseller. Wilt u dit boek lezen? Stuur dan een e-mail naar charmaine.reeb@moneypenny.nl. De eerste tien reacties worden beloond met een gratis exemplaar.

Met vriendelijke groet,
Het Moneypenny Team

 

Bestseller 'The 4-Hour Work Week' zet Virtuele Assistent op de kaartProfessionals hebben tegenwoordig overvolle agenda's en ervaren een te grote werkdruk, zowel privé als op zakelijk vlak. Waarom besteden we zaken die niet tot onze core business behoren niet uit? Bedrijven doen dat al jaren. De Amerikaanse hoogleraar Tim Ferris bepleit dat we nu ook op persoonlijk niveau 'begin to outsource your life'. Zijn oplossing is de virtuele assistent die ruimte schept in de agenda. Lees verder...


 
Virtuele Assistent Paula Kuiper: "Mijn opdrachtgever blijft flexibel en houdt kosten in de hand"Moneypenny biedt naast Flexibele Assistenten ook diensten aan van zogenaamde Virtuele Assistenten. Virtuele Assistenten zijn niet alleen flexibel inzetbaar, maar werken in principe ook vanuit hun eigen thuiskantoor. Marketingadviseur/marketeer Paula Kuiper (33) is zo'n virtuele professional die op afstand voor haar opdrachtgever aan de slag gaat. Lees verder...


 
Kom naar het Telewerkforum Jaarcongres!Op donderdagmiddag 10 december as wordt in de jaarbeurs Utrecht het Jaarcongres van het Telewerkforum gehouden. Hier staat Het Nieuwe Werken centraal. Geen wonder, want Moneypenny's Marianne Sturman is lid van het bestuur van het Telewerkforum. Kom ook en beleef een leerzame middag.
Lees verder...


 
Moneypenny in de media

Telecommerce - november 2009
Intermediair PW - 3 november 2009
re Public - 30 oktober 2009
Change Magazine - oktober 2009
Lees meer

 

© Copyright Moneypenny BV 2009