Klik hier als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

Moneypenny BV nieuwsbrief 20 april 2010 


Contact
Wilt u reageren op deze emailnieuwsbrief of heeft u vragen over Moneypenny mail dan naar:
info@moneypenny.nl
of bel (020) 42 60 760

Inhoud nieuwsbrief


Moneypenny: al 10 jaar marktleider in Het Nieuwe Werken
Schrijf u in voor een workshop over Het Nieuwe Werken
Kom naar onze stand op de Klantcontact Vakbeurs TCD

 

Moneypenny: al 10 jaar marktleider in Het Nieuwe Werken


Op 1 april jl. vierden wij ons tienjarige bestaan met een feestje in ons kantoor in Abcoude. Wij zijn bijzonder vereerd door de komst van zo veel van onze opdrachtgevers – sommigen letterlijk van het eerste uur. Het was geweldig om al die 'supporters van het Nieuwe Werken' bij elkaar te zien.

Alexander KlöppingVooruitkijken
Er werd niet alleen gezellig geborreld: we keken ook naar de toekomst. Er komt immers een volgende generatie aangestormd. En de vraag is: hoe kunnen werkgevers Generation Y boeien en binden? Vast staat dat jongeren andere waarden hebben dan 30-plussers en nóg meer flexibiliteit eisen dan Het Nieuwe Werken nu biedt. Alexander Klöpping (1987), student, internetjournalist bij newssite 925.nl, internetondernemer en adviseur over nieuwe tech-, web- en communicatietrends kwam ons hier meer over vertellen. Hij schetste op vermakelijke wijze de belevingswereld van zijn generatie en in het bijzonder de manier waarop deze met informatie omgaat. Toen hij Matthijs van Nieuwkerk neerzette als 'oud' omdat die 's avonds zijn computer uitschakelt, begonnen velen in de zaal wat ongemakkelijk te kijken…

The next level
Het bleef nog lang gezellig in Abcoude... en nu maakt Moneypenny zich op voor de volgende tien jaar. Daarin is het onze ambitie om Het Nieuwe Werken – in de game-terminologie van Generation Y - naar 'the next level' te brengen. Samen met u!

Met vriendelijke groet,
Het Moneypenny Team

 

Schrijf u in voor een workshop over Het Nieuwe WerkenHet Nieuwe Werken is een 'hot' thema. Dat merken we niet alleen aan het groeiende aantal opdrachten op dit gebied. Er is ook grote belangstelling voor onze informatieve workshops. Deelnemers zijn zeer enthousiast over de diepgang én de praktische inslag van de verschillende sessies. Daarom gaan we door en biedt Moneypenny Consulting de komende maanden een nieuwe serie van verschillende workshops aan. Bovendien houden wij presentaties op bijeenkomsten van andere partijen.

U bent van harte welkom. Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden klikt u hier.


 
Bezoek Moneypenny op de Klantcontact Vakbeurs TCD, Standnummer C-6, Hal 3 en 4


Op 27, 28 en 29 april as. wordt in de Jaarbeurs Utrecht de toonaangevende Klantcontact Vakbeurs TCD gehouden: een uniek podium voor iedereen die van klantcontact zijn kernactiviteit heeft gemaakt. Temidden van 200 exposanten en ruim 9000 vakgenoten is Moneypenny natuurlijk van de partij. We hopen dat u een bezoekje aan onze stand komt brengen en kunnen u het interessante programma aanbevelen van ongeveer 80 congressen en workshops.

Op woensdag 28 april is Marianne Sturman, Directeur van Moneypenny, dagvoorzitter en geeft Susan Smulders van Moneypenny Consulting om 16.00 uur, samen met Jeroen Prinsen van DijkConnect, de lezing "Thuiswerkers in het klantcontact center". Klik hier voor gratis entreekaarten. Graag tot ziens in Utrecht!
 

© Copyright Moneypenny BV 2010