Klik hier als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

Moneypenny BV nieuwsbrief 6 september 2012 


Contact
Wilt u reageren op deze emailnieuwsbrief of heeft u vragen over Moneypenny mail dan naar:
info@moneypenny.nl
of bel (020) 42 60 760

Inhoud nieuwsbrief


Verkiezing van de Moneypenny Virtuele Assistent 2012: inschrijving geopend!
Maak kennis met de Virtuele Vakspecialist
Slim werken en slim reizen
Agenda workshop en gratis webinars
Uitnodiging KMG-themabijeenkomst met Susan Smulders
Moneypenny in de media

 

Verkiezing van de Moneypenny Virtuele Assistent 2012: inschrijving geopend!


Secretaresses en assistenten die op afstand werken, staan voor heel andere uitdagingen dan degenen die op locatie werken. De Virtuele Assistent is inmiddels dan ook uitgegroeid tot een volwaardig vak dat bijzondere vaardigheden vereist. Bij zo'n prachtig en uitdagend vak hoort een award!

Als bedenkers van het fenomeen Virtuele Assistent in Nederland (sinds 2000) pakken wij vanuit Moneypenny graag de handschoen op. Kent u of werkt u zelf met een kei van een Virtuele Assistent? Nomineer haar of hem voor de verkiezing van de Moneypenny Virtuele Assistent 2012! De inschrijving is geopend tot 5 oktober 2012. Daarna mag het publiek stemmen. De kandidaat met de meeste stemmen gaat naar de finale, samen met twee kandidaten die door de jury worden gekozen uit de nominaties.

Feestelijke finale
De winnaar van de Moneypenny Virtuele Assistent 2012 wordt bekendgemaakt tijdens de feestelijke publiekspremière van Skyfall, de nieuwe James Bondfilm, op 2 november 2012 in Tuschinski in Amsterdam.

Uniek prijzenpakket
Voor de winnaar staan er geweldige prijzen klaar: zij of hij krijgt een heel weekend een Porsche Panamera! En verder een chique tas, een luxe tabletcover en portemonnee. Met dank aan onze partners: Porsche , MKB Servicedesk , Stijl 7tien , Jamie & Joëlle en Body Square.

Lees hier meer over de award en nomineer direct een Virtuele Assistent


 
Maak kennis met de Virtuele Vakspecialist


In de praktijk merkt u dat u voor bepaalde taken geen fulltime experts nodig heeft. De meest efficiënte oplossing is dan een Virtuele Vakspecialist. Moneypenny biedt de mogelijkheid om voor o.a. marketing & communicatie en personeelszaken maar ook voor andere vakgebieden een professional in te huren voor 10, 15 of 20 uur per maand (vanaf € 620,- per maand). Zo heeft u een 'vaste' medewerker als aanspreekpunt binnen uw organisatie, op de meest flexibele basis. Deze experts hebben veel ervaring binnen hun vakgebied en kunnen u zowel virtueel als op kantoor ondersteunen.

Klik hier om kennis te maken met enkele van onze vakspecialisten.

Meer weten over de inzet van vakspecialisten? Neem contact op met Marjolein Richter: marjolein.richter@moneypenny.nl, (020) 42 60 760.
 


 
Slim werken en slim reizen


'Eerste hulp bij slim werken slim reizen' is een e-book van MKB Servicedesk, waarvoor onder meer Marianne Sturman van Moneypenny werd geïnterviewd. De insteek van het boek is een betere balans tussen werk en privé voor medewerkers. Weet u hoeveel tijd uw personeel besteedt aan reizen en wat u ermee wint als zij op flexibele tijden werken? Slim werken en reizen is onlosmakelijk verbonden met tools en technische mogelijkheden die plaats- en tijdonafhankelijk werken mogelijk maken.

Download hier het e-book
 

Agenda workshop en gratis webinars


Onze gratis HNW-webinars geven u in een uur de hoofdlijnen van het onderwerp en ook krijgt u praktische do’s en don’ts. Verder hebben we de workshop Het Nieuwe Werken in de Praktijk weer op de agenda staan! Zowel voor de webinars als voor de workshop is aanmelding vereist.

Het Nieuwe Werken en sociale binding
Gratis webinar: dinsdag 11 september 2012
Trainingen tijdens interactieve ontbijsessie: di. 15 mei en do. 8 november
Meer informatie en aanmelden

Het Nieuwe Werken en effectief vergaderen
Gratis webinar: dinsdag 18 september 2012
Trainingen tijdens interactieve ontbijtsessie: do. 21 mei en di. 20 november
Meer informatie en aanmelden

Het Nieuwe Werken en outputsturing
Gratis webinar: dinsdag 25 september 2012
Trainingen tijdens interactieve ontbijtsessie: do. 24 mei en di. 13 november
Meer informatie en aanmelden

Workshop Het Nieuwe Werken in de Praktijk
Wegens succes herhaald! Maandag 29 oktober 2012, Kantoor Microsoft, Schiphol
Bekijk hier het programma en verdere informatie over de workshop


 
Uitnodiging KMG-themabijeenkomst met Susan Smulders


Op 9 oktober 2012 organiseert KMG een themabijeenkomst over digitalisering, waarvoor wij u graag uitnodigen. De bijeenkomst gaat over de voorbereiding en aanpak van digitaal werken en over de menselijke aspecten van Het Nieuwe Werken. Er komen volop praktijkervaringen aan de orde en er staat ook een workshop op het programma. Eén van de sprekers is Susan Smulders, partner Moneypenny Advies & Implementatie.

Meer informatie en aanmelding
 

Moneypenny in de mediaOpniestuk FD - juni 2012
Match Magazine ABN AMRO - juni 2012
Zeeuwse Courant – april 2012
Telegraaf bijlage – maart 2012


Blogs: www.hetnieuwewerken.com
www.virtueleassistent.nl
Twitter: @moneypennybv

 

© Copyright Moneypenny BV 2012