Klik hier als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

Moneypenny BV nieuwsbrief 14 nov. 2013 


Contact
Wilt u reageren op deze emailnieuwsbrief of heeft u vragen over Moneypenny mail dan naar:
info@moneypenny.nl
of bel (020) 42 60 760

 
Inhoud nieuwsbrief


Ineke Swart Virtuele Assistent 2013
Oprichting Moneypenny Consulting & Training BV
Essent wint Winning Workplace Award
Moneypenny HNW trainingen
Korting via Moneypenny! Congres 2013 Over Het Nieuwe Werken
Webinars
Moneypenny in de media

 

Ineke Swart Virtuele Assistent 2013


Tijdens Management Support Live 2013 werd op 4 oktober om 13.00 uur op het netwerkplein de VA award 2013 uitgereikt door Vera Bot, hoofdredacteur van Management Support Magazine, en Marianne Sturman, oprichter van Moneypenny. Winnares is Ineke Swart-den Boer. Naast Ineke waren ook Saskia Idema en Monique van der Schans genomineerd voor de award. De drie genomineerden zijn allemaal top-VA's met een bovengemiddelde kennis van online tools, uitstekende vaardigheden op het gebied van op afstand werken, samenwerken en communiceren en zowel een dienstbare als proactieve houding.

Lees het interview met Ineke
 

Oprichting Moneypenny Consulting & Training BV


Wie Moneypenny zegt, zegt Het Nieuwe Werken. Sinds de start, op 1 april 2000, is Moneypenny uitgegroeid van een pionier in flexibel werken tot een vooraanstaand expert binnen het brede werkveld van Het Nieuwe Werken. Sinds 2008 ondersteunt Moneypenny organisaties ook bij invoering van Het Nieuwe Werken. Vanwege het succes en de groeipotentie van deze dienstverlening hebben zakenpartners Marianne Sturman en Susan Smulders hun krachten gebundeld in een nieuwe BV: Moneypenny Consulting & Training.

Susan en Marianne ondersteunen, samen met hun team van consultants/trainers, organisaties bij visievorming over en implementatie van Het Nieuwe Werken. Daarnaast bieden we ook een uitgebreide portfolio van praktijkgerichte trainingen voor managers, teams en medewerkers. Wij werken voor onder meer voor ABN AMRO, Groningen Seaports, Equens, Friesland Campina, NS en vele andere opdrachtgevers.
 

Essent wint Winning Workplace Award Jones Lang Lasalle


Op het FM congres is op 7 november de Winning Workplace Award uitgereikt aan Essent. De jury, waaronder Susan Smulders van Moneypenny Consulting & Training, was onder de indruk van de integrale aanpak en gedegenheid, waarop Essent zijn werkomgeving inzet om medewerkers flexibeler en met meer energie te laten werken. Daarbij beperkte Essent zich niet tot werken binnen de eigen kantooromgeving, maar is thuiswerken ook een onderdeel van hun werkplekbeleid. Het was heel inspirerend om de drie finalisten, naast Essent ook Eneco en Macro, te bezoeken, aldus Susan Smulders. Het was een lastige keuze, omdat de drie finalisten van een zeer hoog niveau waren.

Meer informatie


 

Moneypenny HNW trainingen


Iedere organisatie heeft een eigen stijl als het gaat om HNW. Sommige organisaties houden het bij 'anders werken' binnen het pand door introductie van flexwerken en anderen gaan een stap verder en staan hun medewerkers toe om ook buiten het pand te werken. Welke keuze je ook maakt, in onze optiek gaat HNW niet alleen over waar je werkt, maar vooral over hoe je werkt en samenwerkt. Om organisaties te helpen bij het stimuleren van nieuw werkgedrag dat leidt tot slimmer, effectiever en resultaatgerichter werken, hebben wij binnen Moneypenny Consulting & Training een aantal gerichte trainingen ontwikkeld die zich in de praktijk inmiddels bewezen hebben. Doordat wij face2face workshops afwisselen met online intervisie sessies en webinars leren deelnemers spelenderwijs dat online leren, vergaderen, kennis delen en samenwerken minder tijd kost en minstens zo effectief – zo niet effectiever – is dan alles face2face.

Hieronder treft u een overzicht van onze trainingen die wij desgewenst ook in-company organiseren. Bel Susan (06-45766097) of Marianne (06-51222840) gerust vrijblijvend om de mogelijkheden voor uw organisatie te verkennen.

Leidinggeven aan Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe SamenWerken (teamtraining)

Vergadergedrag en online vergaderen (teamtraining)

Sociale binding faciliteren/a> (teamtraining)

Output sturing en resultaatgericht werken

Boundary Management: flexibliteit en een duurzaam evenwicht tussen werk en privé


 
Korting via Moneypenny! Congres 2013 Over Het Nieuwe Werken


Hoe u in de praktijk de organisatie in beweging kan krijg en invulling kunt geven aan een 'andere kijk op werken' is hét centrale thema van het congres Andere Kijk op Werken op 19 november in Nieuwegein. Moneypenny verzorgt tijdens dit congres, samen met ABN AMRO, de parallelsessie Het Nieuwe Leidinggeven, of: hoe krijg je de managers in beweging?

Er zijn nog kaartjes beschikbaar! Relaties van Moneypenny ontvangen € 50,- korting, u betaalt dan € 349,- ipv € 399,-. Hiervoor hoeft u alleen de code 2013OHNW349 mee te geven bij uw inschrijving.

Klik om in te schrijven


 
Webinars


Met onze webinars doet u waardevolle kennis en inzichten op voor een effectieve toepassing van Het Nieuwe Werken. U kunt zich nu aanmelden voor deze activiteiten!

Webinar 'Leidinggeven aan Het Nieuwe Werken' – beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Datum: Vrijdag 15 november 2013 van 9.30-10.30 uur
Voor wie:  Leidinggevenden en HR-functionarissen
Kosten: Geen

Tijdens dit webinar gaan we online aan de slag met de impact die HNW heeft op de manier van leidinggeven in uw organisatie. Daarbij hebben we het onder meer over wat HNW vraagt aan nieuwe vaardigheden (van medewerkers en managers), wat er verandert in werken en samenwerken (binnen én tussen teams en afdelingen) en wat er verandert in de rol van leidinggevenden. Het webinar is vooral bedoeld voor leidinggevenden die met HNW te maken hebben of krijgen en voor ondersteunende functies als HR, die een rol spelen in de transitie naar HNW.

Meer informatie en aanmelden

Webinar 'Succesvol werken met een Virtuele Assistent'

Datum: Donderdag 28 november van 9.30-11.00
Voor wie:  Leidinggevenden en HR-functionarissen
Kosten: Geen

Wat is een Virtuele Assistent eigenlijk en wat levert het uw onderneming op in termen van extra flexibiliteit en lagere kosten? Hoe stuur je een medewerker op afstand aan en hoe kun je erop vertrouwen dat er kwaliteit geleverd wordt? Als deelnemer van ons gratis webinar over de Virtuele Asssitent krijgt u in een uur een aantal inzichten over Het Nieuwe Werken en de inzet en aansturing van virtuele medewerkers aangeboden.

Meer informatie en aanmelden


 
Moneypenny in de media


Special Over Het Nieuwe Werken – september 2013
Uitreiking VA-award – Management Support – september 2013
BNR Nieuwsradio – 28 oktober 2013

Blogs: www.hetnieuwewerken.com
www.virtueleassistent.nl
Twitter: @moneypennybv

 

© Copyright Moneypenny BV 2013