Klik hier als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

Moneypenny BV nieuwsbrief 8 november 2012 


Contact
Wilt u reageren op deze emailnieuwsbrief of heeft u vragen over Moneypenny mail dan naar:
info@moneypenny.nl
of bel (020) 42 60 760

Inhoud nieuwsbrief


Uitreiking 1e Moneypenny Virtuele Assistent Award
De Week van Het Nieuwe Werken: Open huis en gratis webinar
Moneypenny in de media

 

Uitreiking 1e Moneypenny Virtuele Assistent Award


Op vrijdag 2 november 2012 vond de feestelijke uitreiking plaats van de eerste verkiezing van de Virtuele Assistent van het jaar, een initiatief van Moneypenny. Van de drie finalisten werd Céline Vroman tot winnares uitgeroepen. Zij kreeg in de voorronde al veel stemmen van het publiek en in de finale roemde de jury haar dienstverlenende karakter. De uitreiking werd gehouden in Tuschinski bij de publiekspremière van Skyfall, de nieuwste James Bond-film. Daarin maakte Miss Moneypenny – de inspiratiebron van Moneypenny – na tien jaar afwezigheid haar rentree.

Virtuele Assistent is volwassen
"Het vakgebied van de Virtuele Assistent is na ruim tien jaar volwassen geworden en verdient het een eigen award te hebben," zegt Moneypenny-directeur Marianne Sturman. "De kern van het secretaressevak, het ondersteunen van een manager of afdeling, is hetzelfde gebleven, maar de invulling ervan is wezenlijk veranderd. Goede secretaresses ‘nieuwe stijl’ beschikken over perfecte communicatieve vaardigheden en zijn zelfstandig. Daar komt bij dat zij de ICT-tools om op afstand te kunnen werken tot in de puntjes beheersen en ook op afstand zichtbaar weten te zijn."

Waardering voor assistenten en werkgevers
Winnares Céline Vroman vindt het een bijzondere eer om de award te ontvangen. "Ik zie het als waardering voor mezelf, maar zeer zeker ook voor het gehele vakgebied en de werkgevers die de Virtuele Assistent ruimte hebben gegeven zich te ontwikkelen", aldus de Belgische winnares.
Wij hopen dat de award vele virtuele assistenten én werkgevers zal inspireren!

Bekijk hier de foto's van de uitreiking
Meer lezen over de award, de prijzen en de genomineerden

Marianne Sturman, directeur van Moneypenny (l) en Céline Vroman,
winnares van de Virtuele Assistent 2012 award


 
De Week van Het Nieuwe Werken: Open huis en gratis webinar


Van 12 t/m 16 november 2012 is de Week van Het Nieuwe Werken. Ieder jaar draagt Moneypenny daar graag haar steentje aan bij met speciale activiteiten voor relaties en andere geïnteresseerden. Deze keer bieden wij een gratis webinar en een rondleiding in ons kantoor.

Gratis webinar Leidinggeven aan Het Nieuwe Werken
15 november 2012, 9.20-10.30 uur

Tijdens dit webinar gaan we online aan de slag met de impact die HNW heeft op manier van leidinggeven in uw organisatie: wat vraagt HNW aan nieuwe vaardigheden van medewerkers en managers, wat er verandert in werken en samenwerken (binnen én tussen teams en afdelingen) en wat er verandert in de rol van leidinggevenden. Het webinar is vooral bedoeld voor leidinggevenden die met HNW te maken hebben of krijgen krijgen en voor ondersteunende functies, zoals HR, die een rol spelen in de transitie naar HNW.

Informatie en aanmelden

Open Huis bij Moneypenny en andere organisaties die HNW toepassen
Op vrijdag 16 november 2012 organiseren wij vier keer een rondleiding en toelichting, bedoeld om te proeven van de praktijk van Het Nieuwe Werken en inspiratie op te doen. Op de site van Het Nieuwe Werken Doe Je Zelf staat een lijst met alle deelnemende bedrijven. Als u op Moneypenny klikt, kunt u daar de tijdstippen bekijken en via het formulier kunt u zich aanmelden.

Lijst met deelnemers en inschrijffomulier

What's Next: Kom naar het jaarcongres van Telewerkforum
Onder de titel What's Next' staat het jaarcongres op 15 november 2012 in het teken van de toekomst van Het Nieuwe Werken. Het programma zit bomvol innoverende en inspirerende ideeën. Met inspirerende sprekers, zoals Theo Rinsema (CEO Microsoft Nederland) en trendwatcher Farid Tabarki, en met veel interactie, entertainment en netwerkmogelijkheden. Als bestuurslid van het Telewerkforum en organisator van het congres, nodigt Marianne Sturman u van harte uit om naar het congres te komen.

Meer informatie
 


 
Moneypenny in de mediaMKB Servicedesk: Flexibel werken met een VA - 26 okt.
AmsterdamFM.nl: Een prijs voor de VA - 20 okt.
Saskia Muizelaar genomineerd als VA van 2012 – 12 okt.
Artikel over Moneypenny in nieuw boek – sept. 2012


Blogs: www.hetnieuwewerken.com
www.virtueleassistent.nl
Twitter: @moneypennybv

 

© Copyright Moneypenny BV 2012