Klik hier als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

Moneypenny BV nieuwsbrief 18 januari 2013 


Contact
Wilt u reageren op deze emailnieuwsbrief of heeft u vragen over Moneypenny mail dan naar:
info@moneypenny.nl
of bel (020) 42 60 760

 
Recept voor een succesvol 2013!


Het team van Moneypenny wenst u een succesvol en inspirerend 2013! Bij deze wens doen wij u graag iets cadeau: een leesrecept voor een Literaire Zelfzorgkuur van de Culturele Apotheek.

Boeken bieden ontspanning, inspiratie of stof tot nadenken. Uw persoonlijke Leesrecept sluit aan bij vraagstukken die u tegenkomt bij implementatie van Het Nieuwe Werken (HNW). Wij hopen dat deze Zelfzorgkuur u inspireert om verder te gaan met HNW. Bij het verlaten van de gebaande paden zal Moneypenny u graag begeleiden.

Download hier het recept dat wij voorschrijven
 

Aanvullende kuren voor inzicht en inspiratie


Met onze seminars en webinars doet u waardevolle kennis en inzichten op voor een effectieve toepassing van Het Nieuwe Werken. Moneypenny biedt geregeld nieuwe seminars aan over belangrijke onderwerpen binnen Het Nieuwe Werken. U kunt zich nu aanmelden voor deze activiteiten in februari en maart!

Mini-seminar 'Wetenschappers over Het Nieuwe Werken'

Datum: Donderdag 7 maart 2013 van 15.00-17.00 uur, aansluitend een borrel
Plaats: Abcoude
Voor wie: Exclusief voor HR-directeuren, senior business managers en programmamanagers HNW van (middel)grote organisaties
Kosten: Geen
Organisatie:  Moneypenny en de Radboud Universiteit Nijmegen

Met de implementatie van Het Nieuwe Werken bent u er niet. Als u de volgende stap wilt zetten, is dit het moment om te reflecteren op de effecten op uw medewerkers. Graag nodigen wij u uit voor een gratis mini-seminar dat een wetenschappelijk onderbouwd antwoord geeft op belangrijke vragen zoals:

  • Welke impact heeft flexibiliteit op carrièreperspectieven?
  • Door welke factoren wordt de duurzame inzetbaarheid van medewerkers beïnvloed?
  • En wat betekent de grotere flexibiliteit voor hun betrokkenheid bij en binding met de organisatie?

De antwoorden op deze vragen kunnen u helpen om richting te geven aan de gewenste cultuuromslag en Het Nieuwe Werken naar een hoger plan te brengen.

Meer informatie en aanmelden

Webinar 'Leidinggeven aan Het Nieuwe Werken'

Datum: Vrijdag 15 februari van 9.30-10.30 uur
Voor wie:  Leidinggevenden en HR-functionarissen
Kosten: Geen

Tijdens dit webinar gaan we online aan de slag met de impact die HNW heeft op de manier van leidinggeven in uw organisatie. Daarbij hebben we het onder meer over wat HNW vraagt aan nieuwe vaardigheden (van medewerkers en managers), wat er verandert in werken en samenwerken (binnen én tussen teams en afdelingen) en wat er verandert in de rol van leidinggevenden. Het webinar is vooral bedoeld voor leidinggevenden die met HNW te maken hebben of krijgen en voor ondersteunende functies als HR, die een rol spelen in de transitie naar HNW.

Meer informatie en aanmelden

In-company webinar 'Leidinggeven aan Het Nieuwe Werken'

Het bovenstaande webinar kunnen we ook speciaal voor uw organisatie houden. Interesse om op die manier met ons kennis te maken? Neemt u dan contact op met Susasn Smulders , (020) 42 60 760, susan.smulders@moneypenny.nl. Dit in-company webinar bieden wij gratis aan. Uit uw organisatie kunnen minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers het webinar bijwonen. Datum en tijd worden in overleg vastgesteld.


 
Moneypenny in de media


Het Nieuwe Werken – gewoon doen (speciale uitgave van ABN AMRO) – nov 2012
Intermediair PW — Marianne Sturman over video sollicitaties – 27 nov 2012
FD Expert panel – Moet ik mijn mensen thuis laten werken? – 31 dec 2012

Blogs: www.hetnieuwewerken.com
www.virtueleassistent.nl
Twitter: @moneypennybv

 

© Copyright Moneypenny BV 2013