Klik hier als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

Moneypenny BV nieuwsbrief 9 februari 2012 


Contact
Wilt u reageren op deze emailnieuwsbrief of heeft u vragen over Moneypenny mail dan naar:
info@moneypenny.nl
of bel (020) 42 60 760

Inhoud nieuwsbrief


Bezoek de nieuwe website van Moneypenny!
Onze inspiratiebron weer in de bioscoop? Dat gaan we vieren!
E-recruitment: effectief (én voordelig!) de juiste medewerkers vinden
Agenda webinars en trainingen: aanmelding geopend!
Uitnodiging borrel bij flexwerklocatie Spaces i.s.m. Moneypenny
Cloudworkers en het Reumafonds
Moneypenny in de media

 

Bezoek de nieuwe website van Moneypenny!


Op het oude, vertrouwde adres Moneypenny.nl vindt u nu onze gloednieuwe website! Met een fris design, snelle navigatie en meer aandacht voor Het Nieuwe Werken in de praktijk maken wij onze expertise inzichtelijker en hopen wij u te inspireren om zelf te gaan profiteren van alle voordelen van Het Nieuwe Werken!

We hebben onze diensten onderverdeeld in Flexibel Personeel (van de virtuele assistent en vakspecialist tot complete teams), E-recruitment en Advies & Implementatie. Bezoek ook het nieuwe onderdeel Het Nieuwe Werken, waar u leest wat onze visie is op HNW en hoe wij zelf 'nieuw werken'.

Aan de Moneypenny-site werkten onder meer mee: Johan van der Woude (design, vormgeving), Rixt Henstra (concept, teksten) en Henry Sturman (realisatie).

Klik hier om de nieuwe site te bezoeken.
 

Onze inspiratiebron weer in de bioscoop? Dat gaan we vieren!


Eind dit jaar komt Skyfall uit, de 23e James Bond-film. Wij hopen dat Miss Moneypenny — ooit de inspiratiebron voor onze bedrijfsnaam — daarmee ook weer op het witte doek terugkeert. Zij ontbrak in de laatste twee films, maar de geruchten worden steeds sterker dat Miss Moneypenny in Skyfall haar comeback maakt.

Een nieuwe James Bond in de bios is altijd aanleiding om iets speciaals met onze trouwe klanten en andere relaties te doen. Geheel in stijl zijn de plannen nog Top Secret en laten wij u nog een tijdje in spanning over de ontknoping.

Voor de Bondliefhebbers: kijk voor het laatste nieuws op http://bond-blog-007.blogspot.com
 

E-recruitment: effectief (én voordelig!) de juiste medewerkers vinden


E-recruitment: wij doen het al jaren, maar nu lijken bedrijven en HR-managers er echt warm voor te lopen. E-recruitment is efficiënter en voordeliger dan traditionele werving en selectie, doordat wij slim gebruik maken van online tools. U kunt onze e-recruiters zien als een verlengstuk van uw eigen recruitmentproces, waarbij u één of meerdere onderdelen delegeert. Bijvoorbeeld online databases op kandidaten scannen, CV's screenen, het voeren van online selectiegesprekken. Alleen een vacature uitzetten bij Moneypenny en zelf de selectie doen is ook mogelijk.

Onze e-recruiters zijn inzetbaar voor de werving en selectie van thuiswerkers en kantoormedewerkers. Afhankelijk van de functie putten wij uit ons eigen bestand van ervaren professionals of zetten wij externe online vacaturebanken in. Ons eigen kandidatenbestand bevat onder meer secretaresses, juristen, controllers, HR-specialisten, klantenservicemedewerkers, copywriters, vertalers, marketeers, social media-experts, webbouwers en nog veel meer. Bent u op zoek naar een bepaald specialisme? Wij kunnen u altijd verder helpen.

Voor meer informatie over werkwijze en tarieven: kijk bij e-recruitment op onze nieuwe site of neem contact op met Moneypenny.


 
Agenda webinars en trainingen: aanmelding geopend!


Er staat weer een aantal bijzondere webinars en trainingen op het programma! Onze gratis webinars geven u in een uur de hoofdlijnen van het onderwerp en ook krijgt u praktische do's en don'ts. Voor meer diepgaande kennis kunt u een interactieve training volgen. Zowel voor de webinars als voor de trainingen en workshops is aanmelding vereist.

Het Nieuwe Werken en sociale binding
Gratis webinars: di. 17 april en di. 11 september
Trainingen tijdens interactieve ontbijsessie: di. 15 mei en do. 8 november
Meer informatie en aanmelden

Het Nieuwe Werken en effectief vergaderen
Gratis webinars: di. 20 april en di. 18 september
Trainingen tijdens interactieve ontbijtsessie: do. 21 mei en di. 20 november
Meer informatie en aanmelden

Het Nieuwe Werken en output sturing
Gratis webinars: do. 23 april en di. 25 september
Trainingen tijdens interactieve ontbijtsessie: do. 24 mei en di. 13 november
Meer informatie en aanmelden

Workshop Het Nieuwe Werken in de Praktijk
Wegens succes herhaald! Dinsdag 17 april 2012, Kantoor Microsoft, Schiphol
Bekijk hier het programma en verdere informatie over de workshop

 

Uitnodiging borrel bij flexwerklocatie Spaces i.s.m. Moneypenny


Moneypenny werkt samen met Spaces, een flexkantoor met twee vestigingen in Amsterdam. Voor relaties en ge´nteresseerden organiseert Spaces op 15 maart 2012 een business club borrel in hun locatie op de Amsterdamse Zuidas. Moneypenny geeft daar een presentatie. Wilt u kennismaken met Spaces en/of Moneypenny, of kent u iemand die hierin ge´nteresseerd is, stuurt u dan een mail naar secretariaat@moneypenny.nl, dan ontvangt u een uitnodiging.


 
Cloudworkers en het Reumafonds


Eén van de tevreden klanten van Cloudworkers is het Reumafonds. Onze virtuele werkstudenten verzorgden het ontwerp en de inrichting van het Twitteraccount en de Facebookpagina. Bezoek het Reumafonds op Facebook en Twitter.

Cloudworkers is een merk van Moneypenny. Ook een Cloudworker-student inhuren voor een kleine kantoorklus of een project? Ga naar www.cloudworkers.nl.
 

Moneypenny in de mediaVirtuele assistent: de haken en ogen - 7 januari 2012
Telecommerce Magazine - December 2011
Het Financieele Dagblad - 9 november 2011


Blog: www.hetnieuwewerken.com     Twitter: @moneypennybv

 

© Copyright Moneypenny BV 2012