Overige diensten

Je eigen flexibele schil: de Moneypenny methode

Dat wil iedereen wel: een extra team uitstekend ingewerkte professionals dat op afroep pieken in de werkdruk opvangt. Het bestaat echt! Met een flexibele schil van Moneypenny kun je extreme drukte moeiteloos opvangen. Op het secretariaat, de administratie, de klantenservice of de recruitmentafdeling – het maakt niet uit. Moneypenny levert een team uitstekend gekwalificeerde en goed ingewerkte professionals die je naar behoefte kunt inzetten op uitvoerende taken. Een flexibele schil van Moneypenny functioneert als een eigen, extern reserveteam met meer kwaliteit en schaalbaarheid dan je voor mogelijk houdt. Met dank aan Het Nieuwe Werken.

De flexibele Moneypenny-teams werken vanuit hun huiskantoor en/of op locatie. Als je thuiswerkers inzet heb je de maximale flexibiliteit: je kunt je externe medewerkers ook oproepen voor een korte shift. Zonder reistijd kunnen ze direct voor je aan de slag. Bij al die veerkracht heb je wel vastigheid: je heb een eigen team van vaste medewerkers, die goed opgeleid zijn en heel ervaren. En minstens zo belangrijk: ze experts in flexibel werken en kunnen snel schakelen. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en resultaten binnen de afgesproken doorlooptijd. Lees in onze blog over praktijkvoorbeelden bij onze klanten.

Complete afdeling outsourcen

Het uitbesteden van het secretariaat, klantenservice of andere afdeling betekent dat je zelf geen tijd meer kwijt bent aan organisatorische, technische en HRM-zaken. Het enige wat je hoeft te doen is Moneypenny afrekenen op de resultaten.
Wij kunnen zo’n complete virtuele afdeling voor je leveren. Moneypenny ontwerpt de processen en levert de benodigde ICT-oplossingen. Onze ervaren professionals werken vanuit hun professionele thuiskantoor en/of desgewenst bij jullie op kantoor.