Zo doet Moneypenny het zelf

Flexibel werken levert maximale effectiviteit en efficiency. Het gaat immers om het resultaat, niet om het tijdstip van werken of de plek waar iemand zijn talenten inzet. Onze opdrachtgevers en medewerkers zijn actief in alle regio’s van Nederland. Maar dat doet dat er niet toe. Samenwerken op afstand is voor ons de gewoonste zaak van de wereld.

Flexibele ontmoetingsplekken

Vrijwel al onze activiteiten zijn digitaal, maar als het nodig is pakken we de telefoon. Voor persoonlijk contact hebben we een perfecte ontmoetingsplaats aan de Zuidas in Amsterdam. Als member van Spaces beschikken wij daar over een dynamisch kantoor en kunnen we gebruikmaken van de flexibele werk- en vergaderoplossingen in 44 landen over de hele wereld.
De Moneypenny-vestiging in Amsterdam fungeert als controlekamer voor ons eigen online platform, ondersteund door een datacentrum in Schiphol-Rijk waar al onze ICT-toepassingen voor samenwerken op afstand worden gehost.

Continuïteit

Als specialist in Remote working zorgt Moneypenny ervoor dat alle virtuele teams optimaal presteren. Heidagen, trainingen en intervisie houden de medewerkers scherp. We investeren in samenwerking en kennis delen op afstand, zodat het werk soepel doorgaat, ook bij ziekte of verlof. Wie een flexibele arbeidskracht van Moneypenny huurt, krijgt competentie, collectieve kennis en continuïteit.  

Lees meer over het team van Moneypenny.