Zo doet Moneypenny het zelf

Bij Moneypenny is flexibel werken voor maximale effectiviteit en efficiency de standaard. De klant staat voorop. Het gaat om het resultaat van het werk, niet om het tijdstip van werken of de plek waar het werk gedaan wordt.

Moneypenny heeft wel een centraal kantoor, in Spaces Zuidas, Amsterdam. Daar ontvangen wij geregeld klanten en beschikken wij over een aantal flexibele werkplekken. Ook organiseren wij er regelmatig workshops voor bedrijven en voor de flexibele medewerkers in ons bestand.

Onze opdrachtgevers en medewerkers zijn actief in alle regio’s van het land. Samenwerking op afstand is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Het team van Moneypenny maakt veel gebruik van webcamgesprekken, ook voor kennismakings- en sollicitatiegesprekken met de kandidaten in ons bestand. Wij beschikken over een eigen online platform dat wij onder meer inzetten voor samenwerking binnen projectteams, voor contacten tussen Moneypenny-medewerkers met de kandidaten in ons bestand en voor uitwisseling tussen kandidaten onderling.

Bij alle activiteiten fungeert ons centrale kantoor als controlekamer, ondersteund door een datacentrum in Schiphol-Rijk, waar de ICT-toepassingen voor het samenwerken op afstand worden gehost.

Lees meer over het team van Moneypenny.