Zo doet Moneypenny het zelf

Remote werken levert maximale effectiviteit en efficiency. Het gaat immers om het resultaat, niet om het tijdstip van werken of de plek waar iemand zijn talenten inzet. Wij brengen opdrachtgevers en medewerkers bij elkaar in alle regio’s van het land en daarbuiten. Maar eigenlijk dat doet dat er helemaal niet toe. Samenwerken op afstand is voor ons al twintig jaar vanzelfsprekend. En nu volgt de hele wereld ons voorbeeld. 

Flexibele ontmoetingsplekken

Wij zijn werkplaatsonafhankelijk georganiseerd. Digitaal, en als het nodig is, pakken we de telefoon. We kunnen je ook op gepaste afstand ontvangen in onze ontmoetingsplaats aan de Zuidas in Amsterdam. Als member van Spaces beschikken wij daar over een dynamisch kantoor en kunnen we gebruikmaken van de flexibele werk- en vergaderoplossingen in 44 landen over de hele wereld.

Continuïteit

Als specialist in remote werken zorgt Moneypenny ervoor dat jouw virtuele team optimaal presteert. Heidagen, trainingen en intervisie houden onze medewerkers scherp. We investeren in samenwerking en kennis delen op afstand, zodat het werk soepel doorgaat, ook bij ziekte of verlof. Als je een flexibele schil van Moneypenny huurt, ben je verzekerd van competentie, collectieve kennis en continuïteit.  

Lees meer over het team van Moneypenny.